Optimaliseer jouw verdienmodel

Eén inlog voor klanten aanbieden voor alle diensten in eigen huisstijl

Geef klanten toegang tot een eigen management omgeving in jouw eigen huisstijl. Geef ze inzicht, rapportage en contact mogelijkheden en stel de toegang tot informatie, diensten en facturen specifiek in op de organisatie structuur van jouw klant.

Wat is de uitdaging?

Tegenwoordig vinden klanten het vreemd als een bedrijf geen klantenportaal heeft. Het is gewoon iets wat erbij hoort. Klanten willen ook inzicht hebben in hun factuurgegevens en verbruik.

Een klantenportaal is een must-have, want het maakt deel uit van de moderne bedrijfsvoering en laat zien dat het bedrijf investeert in technologie om klanten beter van dienst te zijn. Het bieden van een klantenportaal met factuur- en verbruiksinzicht is niet langer een extraatje, maar een noodzaak om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en hun tevredenheid en loyaliteit te vergroten.

Wij bieden de oplossing!

Geef klanten toegang tot een eigen omgeving in jouw eigenhuisstijl door alle opties qua branding in te stellen zoals jij het wenst of ga los met een eigen .CSS opmaak om alles in te stellen. Stel zelfs eenvoudig in wie welke toegang heeft en wat kan zien en bepaal wie wel en bepaal per gebruiker wat zijn rol is om bijvoorbeeld wel of niet onderhoudsmeldingen te ontvangen en geef klanten mogelijkheden om zelf bankgegevens en andere gegevens up-to-date te houden.

Door te integreren met ticket systemen of andere systemen uit ons ecosysteem kan je voortaan klanten de mogelijkheid bieden snel een ticket aan te maken voor een dienst of de status van een ticket in te zien. Ook updates, onderwerp, prioriteit of ander informatie toon je snel aan een klant zoals storingsmeldingen of onderhoudsmeldingen.

Kortom, jouw klanten zijn voorzien van alle informatie op één plek in jouw huisstijl.

Met een eigen klantenportaal in jouw huisstijl kun jij:

  • Je klanten één inlog geven om gegevens te bekijken
  • De organisatiestructuur van jouw klanten ondersteunen
  • Self-service en inzicht bieden voor tickets, storingen en onderhoud
  • Facturen inzichtelijk maken en klanten laten betalen met iDeal
ResalePartners_Klantportaal
Ries Stam

Meer weten?

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

of bel mij meteen.