Eenvoudig en snel nieuwe leveranciers toevoegen en combineren op 1 factuur

Als directeur van een Telecom en ICT bedrijf wil je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en de efficiëntie vergroten. Met ResalePartners kun je gemakkelijk al jouw leveranciers koppelen en nieuwe leveranciers toevoegen op één factuur, waardoor je tijd bespaart en fouten minimaliseert. 

Met de 100+ leveranciers die wij koppelen in onze portal kun jij:

  • Leveranciers combineren en toevoegen aan één factuur
  • Administratieve taken verminderen
  • Bedrijfsprocessen vereenvoudigen
  • Fouten minimaliseren en nauwkeurigheid vergroten
  • De omzet verhogen

Wat is de uitdaging?

Als Telecom en ICT directeur weet je waarschijnlijk hoe vervelend het is om inefficiënte bedrijfsprocessen te hebben en om verwarring te hebben over facturatie en samenwerking met leveranciers.

Het handmatig toevoegen, koppelen en combineren van verschillende leveranciers op meerdere facturen is een enorme tijdrovende klus die veel verwarring kan veroorzaken. Dit kan weer leiden tot frustratie en vertraging bij het bereiken van bedrijfsdoelen.

Wij bieden de oplossing!

Door te kiezen voor automatisch koppelen en combineren van leveranciers op één factuur, bespaar je niet alleen tijd en minimaliseer je fouten, maar krijg je ook een beter inzicht in je uitgaven en behoud je controle over je bedrijfsfinanciën.

Met een geautomatiseerd facturatieproces kan je je richten op het behalen van bedrijfsdoelen en het verhogen van de omzet van je bedrijf, in plaats van tijd te verspillen aan het handmatig beheren van verschillende leveranciers en facturen. Door gebruik te maken van ResalePartners, kan je deze efficiëntie en controle eenvoudig implementeren in je bedrijfsprocessen en je team in staat stellen om zich te richten op de groei van je bedrijf.

Ries Stam

Meer weten?

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

of bel mij meteen.