Optimaliseer jouw verdienmodel

Combineren leveranciers voor eigen bundels en pakketten

Als telecom en/of ICT directeur kun je door het mixen en matchen van diensten van verschillende leveranciers jouw eigen bundels en pakketten maken. Dit geeft je allerlei voordelen, zoals kostenbesparing, flexibiliteit, betere kwaliteit en minder risico.

Wat is de uitdaging?

Het creëren en beheren van je eigen diensten en pakketten is best een uitdaging. Je moet de telecom- en ICT-omgeving goed begrijpen, inclusief alle componenten en leveranciers. Het kost tijd en inzet om de nodige expertise op te bouwen en alles goed te beheren. Daarnaast is het samenvoegen van diensten van verschillende leveranciers technisch gezien best ingewikkeld.

Met onze op maat gemaakte oplossingen kun je kosten besparen, flexibeler zijn en betere prestaties behalen. Dus laat ons je helpen om jouw eigen diensten en pakketten een groot succes te maken!

Wij bieden de oplossing!

Als jij een Telecom en/of ICT directeur bent, zijn er verschillende voordelen wanneer je je eigen bundels en pakketten maakt door diensten van verschillende leveranciers te combineren. Allereerst kun je flink wat geld besparen. Door de meest voordelige diensten te selecteren en ze slim te combineren, profiteer je van competitieve prijzen en gunstige deals met leveranciers. Dit betekent dat je aanzienlijke kostenbesparingen kunt realiseren voor je telecom- en ICT-diensten.

Een ander voordeel is de flexibiliteit die je krijgt. Je kunt je eigen pakketten op maat samenstellen, precies volgens de behoeften van je organisatie. Door verschillende diensten van verschillende leveranciers te combineren, krijg je een mix van functies, services en capaciteiten die perfect passen bij wat jouw organisatie nodig heeft. Dit geeft je de vrijheid om snel aan te passen aan veranderingen in de markt en technologische ontwikkelingen.

Kortom, door je eigen bundels en pakketten te maken met diensten van verschillende leveranciers, kun je als Telecom en/of ICT directeur kosten besparen, flexibel zijn en de kwaliteit en prestaties optimaliseren. Dit geeft je een concurrentievoordeel en helpt je organisatie beter te presteren in het dynamische telecom- en ICT-landschap.

Met het instellen van bundels en pakketten kun jij:

  • Marge vergroten
  • Eigen onbeperkte bundels maken
  • Actueel inzage in verbruik en voorspellingen
  • Meer verdienen met maatwerk tariefplannen per klant
Ries Stam

Meer weten?

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

of bel mij meteen.