Optimaliseer jouw verdienmodel

Managementrapportages op producten, aantallen en marges

Met onze portal kun je eenvoudig zien waar jouw kansen liggen om jouw verdienmodel te optimaliseren. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet en contracten met ons omzet dashboard, contract dashboard, reseller dashboard en nog veel meer rapportages.

Wat is de uitdaging?

Met de verandering van de Telecom en ICT sector, wordt het steeds crucialer voor Telecom en/of Ict bedrijven om een duidelijk overzicht te hebben van de bedrijfsprestaties. Wat is de huidige status van onze klantenbasis? Ervaart deze een groei in vaste omzet of is er juist sprake van klantverloop? Worden de actuele prijzen op de juiste manier doorberekend en blijven de verdiensten in lijn met de stijgende marktprijzen? Hoe zit het met nieuwe klanten? Zijn er potentiële klanten in aantocht en hoe ontwikkelt zich dat? Waar liggen de mogelijkheden voor upselling en cross-selling?

Wij kunnen deze vragen eenvoudig beantwoorden met onze verschillende rapportages, dashboards en overzichten.

Wij bieden de oplossing!

Met deze rapportages krijg je direct de juiste informatie tot je beschikking, waardoor je snel en gericht kunt handelen. Bovendien heb je de mogelijkheid om alle relevante gegevens over klanten, diensten, producten en bijbehorende contracten op één centrale plek in te zien.

Dit maakt het eenvoudig om een holistisch overzicht te krijgen en eventuele knelpunten of kansen te identificeren. Door op deze manier te werken, kun je effectiever inspelen op de behoeften van klanten, de juiste prijzen hanteren en de winstgevendheid van je onderneming optimaliseren.

Met onze dashboards, rapportages en overzichten kun jij:

  • Snel en eenvoudig alle gegevens opvragen die jij nodig hebt
  • Inzage krijgen en meer verdienen door kansen te zien
  • Overzicht krijgen in omzet, contracten, facturatie en veel meer
  • Vooruit kijken naar verwachte omzet
Ries Stam

Meer weten?

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

of bel mij meteen.