Factureer jouw klanten snel en flexibel

Uitgebreide facturatie mogelijkheden met product/dienstopties

Jouw facturen volledig in eigen huisstijl met meer dan 130 opties en mogelijkheden om gebruik van te maken. Zo bieden wij de mogelijkheid om per verschillende periodes te factureren en gemakkelijk een kortingsbedrag of percentage te geven over de gehele factuur.

Wat is de uitdaging?

De telecom- en ICT-sector is complex, met veel diensten, abonnementsplannen en tarieven. Het configureren van al deze variabelen in beperkte facturatietools kan lastig zijn. Factureren vormt een uitdaging voor telecom- en ICT-directeuren, vooral wanneer de facturatietools van leveranciers beperkte opties bieden.

Telecom- en ICT-bedrijven hanteren vaak complexe facturatieregels, zoals speciale tarieven en kortingen. Beperkte facturatietools bieden niet de flexibiliteit om aan deze regels te voldoen. 

Wij bieden de oplossing!

Met meer dan 130 facturatie opties en mogelijkheden kun jij gemakkelijk eenmalige kosten factureren. Ook kun je opties zoals periodieke facturatie en creditmogelijkheden compleet instellen en kun je zelfs eenvoudig kortingen aanmaken op abonnementen, verbruik en/of diensten, evenals over de gehele factuur. 

Met onze meer dan 130 facturatie opties kun jij:

  • Eenvoudig eenmalige kosten factureren
  • Gebruik maken van opties zoals periodieke facturatie en credit mogelijkheden
  • Kortingsbedragen of -percentages geven
  • Opmerkingen toevoegen
Ries Stam

Meer weten?

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

of bel mij meteen.