Autotask PSA koppelen met ResalePartners is zó makkelijk!

Datto’s Autotask Professional Services Automation (PSA) is een krachtig en intuïtief cloudgebaseerd PSA-platform dat een uniek beeld geeft van het hele bedrijf.

$

Maak klanten automatisch aan vanuit Datto Autotask PSA

Hoe doen we dit?

$

Factureer direct ingelezen uren en facturen vanuit ResalePartners

Lees meer

$

Voeg geregistreerde uren en hardware toe aan de facturatie

Eenvoudig automatiseren

N

Maak en wijzig klanten automatisch vanuit Datto Autotask PSA

Voortaan hoef je nog maar op 1 plek klanten aan te maken. Door de integratie met Autotask PSA worden klanten direct aangemaakt en gewijzigd in de ResalePartners Portal.

N

Factureer direct ingelezen uren en facturen vanuit ResalePartners

We kunnen via de API van Autotask goedgekeurde uren die gespendeerd zijn aan een ticket of geboekt zijn binnen een project, ophalen en factureren via de portal. Hiervan maken we automatisch eenmalige factuurregels zodat dit vanuit de Portal gefactureerd kan worden.

 

N

Verzamel automatisch geregistreerde uren en hardware en voeg deze toe aan de facturatie

Lees automatisch vanuit Datto Autotask PSA hardware en uren uit. Voortaan heb je de informatie direct inzichtelijk in ResalePartners zodat je sneller klanten kan helpen en deze gegevens makkelijk kunt factureren.

 

N

Toon alle open en gesloten tickets in ResalePartners

Jouw klanten krijgen eenvoudig overzicht van alle aangemaakte tickets in de Portal. Klanten kunnen snel en eenvoudig tickets inzien om de status te bekijken. Ook is het mogelijk om terug te kijken en de resultaten te doorzoeken, te sorteren en te filteren op ticketnummer, onderwerp, status en relevante datums zoals wanneer het ticket is aangemaakt.