Nextpertise

Koppel ResalePartners met Nextpertise

Nextpertise is de onafhankelijke wholesale internet solution partner in de zakelijke markt. Onze partners en hun klanten staan bij ons centraal.

  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info over Nextpertise

Innovatief, deskundig en met een hart voor techniek. Sinds de oprichting van Nextpertise in 2005 zijn we uitgegroeid tot een volledig zelfstandig bedrijf dat zaken doet met startups, grote bedrijven en de overheid. Hier werken 15 nieuwsgierige en deskundige mensen vol passie aan alles wat met (digital) tech te maken heeft: van wholesale broadband acces tot managed hosting.

Naast een aantal datacenters hebben we ook een eigen testruimte waar we onze diensten uitgebreid testen én doorontwikkelen. We zijn oplossingsgericht, denken mee en leveren maatwerk waar nodig. En door het razendsnelle tempo waarin de techniek zich ontwikkelt blijven we scherp, jong en fris.

– Nextpertise

Mogelijkheden Nextpertise

Met Nextpertise kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel aan ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met Nextpertise

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van Nextpertise kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Nextpertise te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (*afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers