BusinessCom

Koppel ResalePartners met BusinessCom

Verbeter je bereikbaarheid. Ga met ons op avontuur! Samen brengen we de bereikbaarheid van je onderneming in kaart.

 

  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
Meer info over BusinessCom

BusinessCom is dé one-stop-shop distributeur voor al uw telecom- en ICT-oplossingen, in de cloud en op de grond. Ook voor advies en begeleiding van projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit twee vestigingen, in Veghel (NL) en Merchtem(BE), bedienen we ongeveer 1650 resellers in het mkb- en grootzakelijke segment.

Wij onderscheiden ons al meer dan 20 jaar in visie, kennis, ondersteuning en sterke relaties. Nu en in de toekomst staat de dienstverlening richting onze resellers en partners centraal. Dankzij onze webshop, ruime openingstijden en uitgebreide leveropties kunnen we producten leveren wanneer u ze nodig hebt. Met deze pijlers zorgen we voor de beste oplossingen, on-premise of in de cloud, voor telecom en ICT resellers in de Benelux, Nordics en Baltics.

BusinessCom is direct distributeur van My-Connect, Mitel, Unify, ClearVox, Ascom, Jabra, Gigaset, NETGEAR, Alcatel-Lucent Enterprise, TP-Link, Yealink, Spectralink, Extreme Networks, Barracuda, i-PRO, Snom, Xelion, Fasttel, PortaDial, Robin, Pridis, LANCOM Systems, Altitude, Tiptel, PPSK-Kiosk en NEC. Om het one-stop-shop-principe te kunnen waarmaken, bevat het portfolio momenteel ook onder andere de merken 2N, Audiocodes, Cisco, Doro, DrayTek, Estos, Konftel, Panasonic, Patton, Poly, en Zyxel.

 

– BusinessCom

Mogelijkheden BusinessCom

Je integreert BusinessCom snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Meer informatie over de koppeling met BusinessCom

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van BusinessCom. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van BusinessCom kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit BusinessCom te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers