Machcloud

Koppel ResalePartners met MachCloud

Wij zijn rebellen met maar één doel. Strijden tegen grenzen en limieten om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu. Makkelijker, beter, sneller.

 

  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info MachCloud

“Ons Team

MachCloud heeft een in-house team van gecertificeerde oplossingsarchitecten, projectmanagers en Microsoft gecertificeerde professionals, met ruime ervaring in het verzorgen van complete turnkey oplossingen voor zowel gehoste unified communication platforms als Microsoft 365 /hybride implementaties. Daarnaast hebben we een ervaren technisch support team met een hoge mate van betrokkenheid, professionaliteit en een nuchtere benadering van het oplossen van problemen. MachCloud verzekert haar klanten van een team dat in staat is om hun cloud business behoeften boven verwachting aan te bieden.

Ons Bedrijf

MachCloud ondersteunt partners wereldwijd 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Met MachCloud kunt u Microsoft 365, Teams, Skype for Business, Azure en meer verkopen en beheren. Het is niet nodig om te investeren in licentiekosten, facturatiesystemen en certificering, wat tijd bespaart en het mogelijk maakt om zich te richten op het genereren van nieuwe bedrijfsstromen.

Onze expertise

Ons team bestaat uit materiedeskundigen die uitgebreide ervaring hebben met alle cloud aanbiedingen. Op basis van wereldwijde praktijken helpen wij onze klanten bij het oplossen van complexe zakelijke problemen. Onze aanpak is specifiek ontworpen om de telecom-, cloudbusiness en IT-doelen van klanten te ondersteunen. Of het nu gaat om automatiseringsbegeleiding, cloudaanbiedingen, technologie-evaluatie, ontwerp of implementatie, MachCloud is de partner bij uitstek.”

– MachCloud

Mogelijkheden Machcloud

Je integreert MachCloud snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

0800/0900 kickback afhandeling

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met Machcloud

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Machcloud. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op.

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers