KPN wholesale

Koppel ResalePartners met KPN WBA

Met WBA (Wholesale Broadband Access) zet u uw eigen breedband product in de markt via het betrouwbare netwerk van KPN.
  • Implementeer de KPN WBA B2B/XML leverstraat van KPN Wholesale
  • Automatiseer leveringen voor nieuwe lijnen, wijzigingen en annuleringen
  • Vraag informatie op over de aansluitpunten (Carrier Information Product)
  • Krijg een B2B/XML koppeling in begrijpelijke taal
Meer info KPN WBA

“We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werken we aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren. Elke dag weer, al ruim 135 jaar. Hieronder laten we zien hoe onze medewerkers daar invulling aan geven. “

– KPN

Mogelijkheden KPN WBA

Je integreert KPN WBA snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Implementeer de KPN WBA B2B/XML leverstraat van KPN Wholesale

Automatiseer leveringen voor nieuwe lijnen, wijzigingen en annuleringen

Vraag informatie op over de aansluitpunten (Carrier Information Product)

Krijg een B2B/XML koppeling in begrijpelijke taal

ResalePartners inkoopcontrole

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met KPN WEAS WBA

 

Implementeer de KPN WBA B2B/XML leverstraat van KPN Wholesale

Door met ons te kiezen voor een implementatie van de KPN WBA B2B/XML leverstraat van KPN Wholesale kies je voor gemak. Onze koppeling is geïntegreerd met onze workflow engine. Zo krijgen jouw medewerkers (en/of) jouw klanten een overzichtelijke omgeving waarbij zij eenvoudig kunnen zien wat de status is van een opdracht, welke fouten er zijn, en waar actie nodig is. We hebben ruime ervaring met meerdere implementaties van KPN WBA.

Automatiseer leveringen voor nieuwe lijnen, wijzigingen en annuleringen

New order wordt gebruikt voor een nieuwe aanleg, er zijn veel verschillende order types bij KPN waarbij je allerlei leveringen mogelijk maakt (met en zonder) fysieke handelingen. Lever eenvoudig de verschillende xDSL en glas verbindingen met onze KPN WBA leverstraat koppeling. Het is ook mogelijk om te annuleren of wijzigingen door te voeren met de koppeling.  

Vraag informatie op over de aansluitpunten (Carrier Information Product)

Carrier Information Product Carrier Information Product levert informatie over de fysieke infrastructuur en actieve services (breedband en traditionele telefonie) geleverd op het ISRA punt bij de klant. Door de koppeling kan je deze gegevens eenvoudig ophalen. Voor aansluiting op koperlijnen levert Carrier Information Product het ISRA punt met het aantal huidige en geplande connecties.

Krijg een B2B/XML koppeling in begrijpelijke taal

Om KPN WBA te implementeren is het belangrijk dat orders goed voorbereid worden. Met onze koppeling haal je eenvoudig de gegevens op om orders voor te bereiden, in begrijpelijke taal. 

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit KPN te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers