Gamma logo

Automatiseer met de VoipQ integratie

VoipQ is een zelfstandig telecomoperator en wij leveren onze innovatieve telefoniediensten via ons resellerkanaal aan de zakelijke markt.

Uitgelicht:

 • Koppel jouw klanten snel aan VoipQ
 • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
 • Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen
 • ResalePartners inkoopcontrole 
Meer info VoipQ

“Scherpe pricing, stabiele gecertificeerde trunk, Talk Rex hosted telefonie, échte vast-mobiel integratie, local termination in meer dan 40 landen. Need I say more? Allemaal hele goede “selling points”. Maar dit vinden wij niet bijzonder. Waar onze focus ligt is het daadwerkelijk meedenken met onze partner, het onderscheiden in service en support. Samen bouwen naar succes. Dát is waar wij voor staan. Een tech-house waar toppers in hun vak klaarstaan voor jouw uitdaging. Dat is onze missie.”

– VoipQ

Mogelijkheden VoipQ

Met de VoipQ integratie kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar
 automatiseren. Met de integratie koppel je snel VoipQ aan ResalePartners.

Koppel jouw klanten snel aan VoipQ

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners inkoopcontrole

Lees eenvoudig technische details uit

Importeer verkochte inkoopdiensten

Automatische inkoopcontrole van diensten

0800/0900 kickback afhandeling

Meer informatie over de koppeling met VoipQ

 

Koppel jouw klanten snel aan VoipQ

Met behulp van de ingestelde referenties bij de leveranciers en de referenties in ResalePartners en/of de boekhouding maken we snel een automatische match tussen de verschillende pakketten. Zo zorgen we ervoor dat je snel een up-to-date registratie hebt en krijg je eenvoudige rapporten op afwijkingen in klanten, diensten of andere gegevens o.b.v. de matching.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van VoipQ. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) maar ook de data kosten en sms kosten nationaal en internationaal, op van VoipQ. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan en de juiste (bedrijfs)bundels gekoppeld. 

Factureer eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en krijg regie over het verbruik voor jouw klanten en medewerkers.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit VoipQ te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Lees eenvoudig technische details uit

Lees vanuit VoipQ de technische gegevens uit van diensten zoals vaste telefonie. Voortaan heb je de informatie direct inzichtelijk in ResalePartners zodat je sneller klanten kan helpen.

Met de automatische import van:

 • mobiele abonnementen
  • simkaart
  • mobiel nummer
 • hosted omgevingen en trunks
  • telefoonnummers
  • extensie

hoef je nog maar in te loggen in 1 portal en kan je direct deze gegevens aan je medewerkers en klanten tonen. 

Importeer verkochte inkoopdiensten

Het is niet meer nodig om diensten dubbel en handmatig aan te maken. De diensten en telefoonnummers van VoipQ worden door ResalePartners uitgelezen en direct gecontroleerd bij het importeren. 

Zo zorg je ervoor dat dat alle diensten correct gefactureerd worden. Koppel meerdere inkoop diensten en telefoonnummers eenvoudig aan je eigen pakketten.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op. 

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers