MessageBird

Koppel Messagebird met ResalePartners

We bouwen aan een wereld waarin communiceren met een bedrijf net zo gemakkelijk en natuurlijk is als praten met een vriend.
  • SMS versturen
  • SMS versturen bij onderhoud en storingen
  • SMS versturen bij overschrijdingen bundels of limieten
Meer info Messagebird
“We bouwen aan een wereld waarin communiceren met een bedrijf net zo gemakkelijk en natuurlijk is als praten met een vriend.
MessageBird ondersteunt de communicatie tussen bedrijven en hun klanten – via elk kanaal, altijd in de juiste context en overal ter wereld. Als u ooit afhaalmaaltijden heeft besteld, een pakket heeft geretourneerd, contact heeft opgenomen met de klantenservice of een inlogcode heeft aangevraagd, is het bijna gegarandeerd dat uw interacties mogelijk zijn gemaakt door de technologie van MessageBird.

Onze producten, tools en omnichannel-oplossingen zijn bouwstenen waarmee bedrijven gesprekken kunnen stroomlijnen via de voorkeurskanalen van hun klanten, zoals sms, spraak, WhatsApp, WeChat, Messenger, e-mail en meer. Deze veelzijdigheid geeft eindgebruikers directe, veilige en beveiligde toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Het betekent ook dat ze minder tijd in de wacht kunnen steken, voorkomen dat ze verhalen aan meerdere agenten moeten herhalen en meer tijd krijgen om te doen waar ze van houden.

Met het hoofdkantoor in Amsterdam bereikt de wereldwijde onderneming van MessageBird miljarden apparaten, bedient meer dan 20.000 klanten en is actief in negen hubs. Sinds 2011 zijn we uitgegroeid tot een krachtig team van 500 medewerkers die meer dan 55 nationaliteiten vertegenwoordigen, en we zijn er trots op een “Work Anywhere” -bedrijf te zijn.”

 

– Messagebird

Mogelijkheden Messagebird

Je integreert Messagebird snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

SMS versturen

SMS versturen bij onderhoud en storingen

SMS versturen bij overschrijdingen bundels of limieten

Meer informatie over de koppeling met Messagebird

 

SMS versturen

Met de integratie met Messagebird verstuur je eenvoudig SMS berichten vanuit ResalePartners. Als je onze workflow tool gebruikt voor bestellingen of om jouw processen  in te richten, kun je eenvoudig stappen aanmaken waarbij een SMS wordt verstuurd met Messagebird.

SMS versturen bij onderhoud en storingen

Het is mogelijk om verschillende contactpersonen aan te maken onder klanten. Zo kan je aangeven dat klanten bij service en onderhoud geïnformeerd moeten worden. Als je Messagebird gebruikt dan kun je eenvoudig een SMS of een email versturen wanneer er onderhoud is.

SMS versturen bij overschrijdingen bundels of limieten

Als jouw bundel limiet beheer is ingericht dan is het mogelijk om een SMS te versturen met behulp van Messagebird voor de afhandeling. Zo kan je een klant informeren als bijvoorbeeld een bepaalde limiet is bereikt. Neem contact met ons op als je dit samen met ons wilt instellen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers