RoutIT
RoutIT koppelen met ResalePartners is zó makkelijk!

Samen met onze partners elke ondernemer succesvoller maken met vernieuwende en hoogwaardige ICT-oplossingen: dat is onze missie.

RoutIT
$

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Lees meer

$

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Snel en eenvoudig

$

Automatische inkoopcontrole van diensten

Hoe werkt dit?

N

Koppel RoutIT snel aan jouw klanten

Koppel via ResalePartners jouw inkoopfactuur van RoutIT snel en eenvoudig aan de abonnementen van jouw klanten. Automatiseer foutloos jouw inkoop- naar verkoopproces.

N

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Belkosten worden door ResalePartners direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met één verkoop tariefplan.

N

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw VoIP diensten in ResalePartners. We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren.

N

Automatische inkoopcontrole van diensten

Bij het importeren van diensten geeft ResalePartners inzicht in de wijzigingen op basis van de inkoopfactuur. Op basis van deze wijzigingen bepaal jij welke vervolgstappen je onderneemt.

N

Importeer mobiele telefoniediensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw mobiele diensten in ResalePartners. We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren.

N

ResalePartners ondering ondersteuning

Voortaan hoef je nog maar op 1 plek klanten aan te maken. Door de integratie met RoutIT worden klanten via ResalePartners direct aangemaakt in RoutIT.

N

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Maak onafhankelijk van jouw leveranciers je eigen abonnementen en tariefplannen.

N

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.