ResalePartners

Dashboards, Rapportages & Inzichten

Met de verschillende rapportages en overzichten krijg je snel inzage in jouw bedrijf.

Uitgebreide rapportages en dashboards

Krijg gemakkelijk en snel inzage.

Omzet Dashboard

Met dit dashboard krijg je snel een overzicht van de omzet en marge van de afgelopen 13 maanden zodat je 1 jaar terug kan kijken. Deze omzet en marge is gegroepeerd op kostentype (vast, eenmalig en variabel) en kan deze kosten types groeperen op accountmanager, producten en diensten en trends weergeven.

Ook is het mogelijk te filteren op klanten, moeder- en dochterbedrijven om een snel overzicht te krijgen samen met het aantal facturen en klanten.

Contract Dashboard

Hiermee krijg je snel een overzicht van de aflopende contracten en bijbehorende omzet en marge per klant per direct, eind van het jaar en volgend jaar. Je kan met de filters overzichten per accountmanager krijgen of specificeren op bepaalde klantgroepen of diensten. 

Abonnementen per klant

Met deze rapportage kan je over een groep moeder- en dochterbedrijven snel een overzicht krijgen van de diensttypes zoals: de aantallen en de omzet die daarbij horen samen met een groepering per relatie in de “hiërarchie” van de klant.

Klantendashboard

Met het klanten dashboard krijg je van een specifieke klant een goed overzicht. Je ziet snel en eenvoudig visueel het verloop van de omzet, hoe de omzet verdeeld naar kostentype (vast, eenmalig en variabel) en welke facturen zijn verstuurd, wanneer.

Facturatie Dashboard

Met het Facturatie Dashboard wordt je overzichtelijk door een facturatie run heen geleid. Accordeer eenvoudig wat al is voorbereid. Bekijk wat wacht op oplevering.

Als je hebt bepaald welke klanten je even apart wilt houden dan kan je deze apart bekijken en de rest alvast factureren. De facturatie start je hier eenvoudig na de goedkeuringen en je maakt ook snel de commissie facturen.

Abonnementen Opbrengsten Rapportage

Met deze rapportage kan je snel een overzicht krijgen van de omzet van diensttypes en onderliggende producten.

Zie snel het aantal klanten per dienst en product, het aantal verkoopregels, verkoopprijs en % van de totalen.

Reseller Dashboard

Hiermee krijg je snel een overzicht van de geplande leveringen, deze kan je ook in de agenda laden voor jouw collega’s en andere belangstellenden.

Ook kan je snel het aantal klanten per dienst zien en trends in omzet en marge van de afgelopen periode en de trend van de afgelopen 7 dagen voor de verbruikskosten.

Je kijkt ook snel vooruit naar de verwachte omzet en marge. Wil je terug kijken dan gebruik je het omzet dashboard.

Favicon

“Met de dashboards ontdekte ik klanten waar we niet alle diensten verkochten nog en waar we te weinig verdienden.”

Meest gestelde vragen en statements

Ik mis precies de rapportages die ik nodig heb

Je hebt verschillende mogelijkheden om rapportages en inzichten te krijgen met de verschillende rapportages en dashboards. Daarnaast is het mogelijk extra gegevens te ontsluiten met onze PowerBI koppeling

Het is lastig om het aantal diensten en producten te bekijken per leverancier en per dienst

Voortaan kan je dit snel met de abonnementen opbrengsten rapportage.

Ik wil koppelen met PowerBI of een andere BI tool

Geen probleem, hier helpen we graag mee door exports klaar te zetten of via de API gegevens op te vragen.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren