KVK logo

Koppel ResalePartners met VoIPGRID

Met ons wholesale VoIP-platform lever jij je klanten binnen enkele minuten de beste oplossing voor zakelijke telefonie. Geheel op jouw manier en in jouw eigen huisstijl.
  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers
Meer info VoIPGRID

Het krachtigste wholesale VoIP-platform in de markt
VoIPGRID levert een vooruitstrevend platform voor zakelijke telefonie, gericht op flexibiliteit en gemak voor jou als reseller én je klanten. Ook een van de beste telecomproviders van Nederland worden?

Je klanten overal bereikbaar
Telefonie gaat verder dan het vaste toestel op een bureau. Laat je klanten met onze VoIP app en plugins zelf bepalen waar en wanneer ze bereikbaar willen zijn.

Betrouwbaar en flexibel
Het VoIPGRID platform wordt in-house ontwikkeld en is daardoor bijzonder flexibel en stabiel. Alle services zijn redundant uitgevoerd.

Maximale vrijheid
Zonder contracten en bemoeienis, maar altijd persoonlijke service wanneer jij dat wilt. Zo helpt VoIPGRID je om jouw ambities te realiseren. Jouw klant blijft altijd jouw klant.”

– VoIPGRID

Mogelijkheden VoIPGRID

Met VoIPGRID kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel aan ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Meer informatie over de koppeling met VoIPGRID

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van  VoIPGRID kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit VoIPGRID te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van VoIPGRID. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw VoIP diensten in ResalePartners. We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers