KVK logo

Koppel ResalePartners met Youfone Zakelijk

Youfone streeft ernaar om altijd de beste telecomdiensten aan te bieden. Dit doen we op een premium netwerk tegen de scherpste prijzen en beste voorwaarden.
  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners
Meer info Youfone Zakelijk

Youfone is een Rotterdams bedrijf, opgericht in 2008. Van oorsprong is Youfone altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten die voor een eerlijke prijs aangeboden kunnen worden. Youfone is groot geworden door het leveren van mobiele sim-only diensten. Sinds 2021 is Youfone ook Zakelijk verkrijgbaar.

Bij Youfone Zakelijk speelt de business partner een sleutelrol. We bouwen relaties met onze business partner op basis van vertrouwen. Daarvoor is het belangrijk dat we eerlijk en transparant zijn in onze keuzes, communicatie en bedrijfsvoering. We streven naar een gelijkwaardige relatie, waarbij de rol, taken en verantwoordelijkheden van zowel Youfone Zakelijk als de business partner duidelijk zijn. Geen verrassingen, trucjes en gekke dingen. No-nonsense, duidelijk en eerlijk. We zullen altijd zoeken naar een win-win oplossing, zodat we samen de eindgebruikers blij kunnen maken.

Mogelijkheden Youfone Zakelijk

Met Youfone Zakelijk kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel aan ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Meer informatie over de koppeling met Youfone Zakelijk

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van Youfone Zakelijk kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Youfone Zakelijk te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Youfone Zakelijk. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (*afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers