Sewan logo

Koppel ResalePartners met Sewan

Laat ons samen bouwen aan de onderneming van morgen

 

  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • 0800/0900 kickback afhandeling
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info Sewan

Self Made Sewan

Tien jaar na de oprichting heeft Sewan nu meer dan 450 medewerkers en een netwerk van 850 distributiepartners.

Met een omzet van 116 miljoen euro in 2019 en een belangrijke internationale uitbreiding door de overname van Vozelia in Spanje, 3StarsNet in België en 42One in Duitsland, is Sewan nu een van de leiders op de BtoB Telecom markt in Europa.

Maar om hier te komen, is er een lange weg afgelegd door de kleine start-up, vol innovaties, CAB-bijeenkomsten en winkelkarren. Het avontuur begon met het opzetten van bedrijfspand in een voormalige bakkerij.

Terugkijkend op meer dan tien jaar geschiedenis:

Sewan is het verhaal van vier ondernemers die op het idee kwamen om telecommunicatie te vereenvoudigen: een operator van de nieuwe generatie die gebruikersgericht werkt. Het project kreeg vorm in 2007.

Tien jaar na oprichting wil Sewan de internationale ontwikkeling die in Spanje is begonnen, verderzetten en het bedrijfsmodel dat in veel andere landen succesvol is, exporteren.

Als Sewan vandaag markleider is, wil Sewan morgen de benchmark worden.“

– Sewan

Mogelijkheden Sewan

Je integreert Sewan snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

0800/0900 kickback afhandeling

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met Sewan

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Sewan. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op.

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers