Accountview

Automatiseer met de InformerOnline integratie

Wij helpen kleine ondernemers in control te zijn door ZELF boekhouden gemakkelijk te maken.
  • Maak klanten automatisch aan in InformerOnline
  • Importeer automatisch factuurinformatie in InformerOnline
  • Maak de PDF factuur vanuit de portal direct inzichtelijk in InformerOnline
  • Toon de betaalstatus van facturen aan medewerkers en klanten en / of automatiseer het debiteurenbeheer
Meer info InformerOnline

“Met InformerOnline doe je eenvoudig, snel en veilig zelf je boekhouding. Stuur facturen naar je klanten en zet inkomende facturen en bonnen direct online met email of de InformerOnline-app. Onze boekrobots gaan aan de slag met het verwerken van je (bank) administratie en de BTW-aangifte stuur je met één klik naar de Belastingdienst. Wat ga jij doen met de tijd die je bespaart dankzij automatisch boekhouden met InformerOnline?”

– InformerOnline

Mogelijkheden InformerOnline

Met de InformerOnline integratie kan je voortaan handmatige handelingen veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel InformerOnline aan ResalePartners.

 

Maak klanten automatisch aan in InformerOnline

Automatisch factuurinformatie importeren in InformerOnline

De PDF factuur vanuit de portal is direct inzichtelijk in InformerOnline

Toon de betaalstatus van facturen aan medewerkers en klanten en / of automatiseer het debiteurenbeheer

Pijl links

Meer informatie over de koppeling  met InformerOnline

 

Maak klanten automatisch aan in InformerOnline

Voortaan hoef je nog maar op 1 plek klanten aan te maken. Door de integratie met InformerOnline worden klanten direct aangemaakt als debiteur in de administratie die je instelt. 

 

Automatisch factuurinformatie importeren in InformerOnline

Het handmatig importeren en exporteren van factuur informatie behoort tot het verleden. Bij het uitvoeren van de facturatie worden de boekingen / journalisering automatisch bijgewerkt in InformerOnline. De administratie wordt zo automatisch bijgewerkt na facturatie vanuit de Portal.

 

De PDF factuur vanuit de portal is direct inzichtelijk in InformerOnline

Bekijk in InformerOnline direct de facturatie opgemaakt en verstuurd vanuit de ResalePartners Portal. Zo kan je werken vanuit 1 systeem en hoef je niet te wisselen tussen 2 systemen als je bezig bent in een van de administraties van InformerOnline.

 

Toon de betaalstatus van facturen in ResalePartners aan medewerkers en klanten en / of automatiseer het debiteurenbeheer

De betaalstatus van factureren is in te zien op de klantkaart. Toon klanten en medewerkers of facturen betaald zijn. Klanten betalen sneller als je de betaalstatus toont. Neem contact met ons op als je waarschuwingen wil tonen bij achterstallige betalingen. Met bijwerken van de betaalstatus in de Portal heb je ook mogelijkheden om het debiteurenbeheer en de berichten volledig te automatiseren – tot aan de verzending per (aangetekende) post.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Haal het maximale uit ResalePartners door te integreren met jouw favoriete applicaties. Bespaar tijd en geld met de automatiseringen en controles.

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers

Laatste nieuws over onze integraties

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe mogelijkheden?