Nieuwsbrief december | Uitgelicht Indexerings & inflatiecorrectie tool
Geplaatst op: 19 december 2023
Door: Alexander Ter Meulen
In deze update delen we de laatste ontwikkelingen van onze Portal, inclusief spannende nieuwe integraties en mogelijkheden die we deze maand introduceren. Lees verder onderaan in de nieuwsbrief voor een beknopte beschrijving van deze nieuwigheden.
Kerstgroet

Wij wensen iedereen een vrolijke kersten een gelukkig nieuwjaar!

Uitgelicht

Indexerings & inflatiecorrectie tool

Een nieuw pand

Wij gaan verhuizen!

Kerstgroet

Indexerings & inflatiecorrectie tool

Copaco logo
Copaco logo

Maak kennis met de Indexerings- en Inflatiecorrectietool van ResalePartners: een revolutionaire oplossing voor het moeiteloos beheren van prijsaanpassingen. Met onze tool stel je eenvoudig indexeringen in en zie je direct de impact op je omzet.

Je kunt specifieke klanten of productgroepen uitsluiten of kiezen voor verschillende tarieven per diensttype. Onze overzichtelijke portal maakt het makkelijk om aanpassingen te visualiseren en snel te implementeren, zelfs via Excel-import. Plan een demo en ontdek hoe je zelf efficiënt en effectief prijsverhogingen en indexeringen kunt doorvoeren.

Je kunt de Indexerings- en Inflatiecorrectietool gebruiken als een effectief hulpmiddel om prijsaanpassingen te beheren en toe te passen in reactie op economische veranderingen. Deze tool stelt je in staat om je prijzen eenvoudig aan te passen aan de huidige inflatieniveaus of marktindexen. Je hebt de flexibiliteit om verschillende tarieven in te stellen voor diverse productgroepen of diensten. Met deze tool kun je snel inspelen op economische fluctuaties, je winstmarges behouden en concurrerend blijven in een veranderende markt.

Een nieuw pand

Wij zijn verheugd om ons nieuwe kantoorpand te introduceren, een ruimtelijk paradijs, op slechts een steenworp afstand van het Ede-Wageningen centraal station. De nabijheid van het uitgestrekte Hora bos, minder dan 250 meter verderop, biedt ons de perfecte gelegenheid om te ontspannen met een wandeling of fietstocht tijdens de lunchpauze of na het werk. Het biedt ons de ruimte voor de geplande groei en ambities voor 2024 en verder.

Het nieuwe adres is per 1 januari:

ResalePartners
Horapark 3
6717 LZ Ede