Nieuwsbrief oktober | Nieuwe integraties en functies
Geplaatst op: 20 oktober 2023
Door: Alexander Ter Meulen

Vandaag willen we graag een nieuwe update met jullie delen over onze Portal en de recente toevoegingen. Deze maand staat in het teken van spannende integraties met Nextpertise, BusinessCom en Hostfact! Onderaan deze berichtgeving vind je tevens een overzicht van andere verbeteringen. Voor een uitgebreid overzicht van alle nieuwe functies, nodigen we je uit om onze online nieuwsbrief te raadplegen.

Nieuwe integraties
  1. Nextpertise
  2. BusinessCom
  3. Hostfact
Nieuwe mogelijkheden

1. Telecom Expense Management
2. Performance
3. Bestaande integraties

Nieuwe integraties

Nextpertise

Nextpertise

Verbeter de efficiëntie van je inkoopproces en rapportage door naadloze integratie van ResalePartners met Nextpertise. Dit zal leiden tot een vereenvoudiging van inkoop, controle, bundeling en rapportage, wat bijdraagt aan zakelijk succes.

BusinessCom

BusinessCom

Breid je zakelijke kansen uit door ResalePartners te integreren met BusinessCom. Hiermee kun je CDR-gegevens importeren en koppelen, rapporten genereren en diensten beheren, wat zorgt voor een vlotte en efficiënte verwerking van de facturatie.

Ingram Micro logo

HostFact

Laten we samen jouw VPN, SSL-certificaten, domeinen en hosting overzichtelijk maken. We zullen klanten met de bijbehorende services verbinden, abonnementen importeren en automatiseren, en tegelijkertijd gebruikmaken van eenvoudige facturatiemogelijkheden en krachtige rapportagefunctionaliteiten.

Nieuwe mogelijkheden

1. TEM (Telecom Expense Management)
We hebben onlangs een belangrijke update geïmplementeerd in ons Telecom Expense Management-systeem. Vanaf nu is het mogelijk om KPN CDR’s moeiteloos te integreren, waardoor het beheer van deze gegevens nog efficiënter wordt. Dit betekent dat je nu naadloos toegang hebt tot en gebruik kunt maken van KPN CDR’s binnen TEM, waardoor jouw klant in staat is om de telecomuitgaven nog effectiever te beheren.

2. Prestatieverbeteringen
Na de succesvolle migratie naar een snellere server, hebben we aanzienlijke verbeteringen in de responstijd van onze API gerealiseerd. Dankzij deze upgrade kun je nu nog soepeler en sneller gebruik maken van onze diensten.

3. Uitbreiding van bestaande integraties – Exact Online
We breiden voortdurend onze bestaande integraties uit om je meer flexibiliteit en functionaliteit te bieden. Met deze laatste update kunnen we met trots aankondigen dat de factuur van KPN EEN Excellence, die verplicht moet worden toegevoegd aan de factuur van de partner voor de eindklant, nu ook kan worden geïntegreerd in Exact Online. Hierdoor wordt je facturatieproces nog gemakkelijker.