Nieuwsbrief november | Nieuwe integraties en functies
Geplaatst op: 7 november 2023
Door: Alexander Ter Meulen

Vandaag willen we graag een nieuwe update met jullie delen over onze Portal en de recente toevoegingen. Deze maand staat in het teken van integraties met Copaco en Q data solutions. Onderaan deze berichtgeving vind je tevens een overzicht van andere verbeteringen.

Nieuwe integraties
  1. Q data solutions
Upgrade integraties
  1. Copaco
Nieuwe mogelijkheden

1. Nieuwe feature ResalePortal
2. API uitgebreid
3. Welke integraties mis je?

Nieuwe integraties

Q data solution

Q data solutions

Vanaf heden is het mogelijk om de bijlage van de inkoopfacturen van Q Data Solutions te uploaden naar de ResalePortal. Hierdoor kunnen ook de diensten en abonnementen automatisch worden gekoppeld aan de juiste klanten.

Upgrade integraties

Copaco logo

Copaco

Vanaf heden is het mogelijk om de inkoopfactuur automatisch toe te voegen aan de ResalePortal via de Copaco API-koppeling. Hierdoor kunnen de Copaco diensten en abonnementen automatisch worden gekoppeld aan de juiste klanten.

Nieuwe mogelijkheden

1. Nieuwe feature ResalePortalWij bieden nu de mogelijkheid om de voortgang te bekijken zodra je als partner begint met het importeren van de RoutIT- of KPN EEN Excellence-factuur. Gebruik je de integratie met Autotask? Dan kan je vanaf nu terug kijken in de logging wat er is gesynchroniseerd. Aangezien dergelijke processen soms enige tijd vergen, willen wij jou proactief informeren over de status en voortgang. Je ontvangt daarom nu ook een e-mail bij de voltooiing van deze processen.

2. API uitbreiding
Dankzij onze API hebben partners nu de capaciteit om contractinformatie op te vragen vanuit de ResalePortal. Dit stelt partners in staat om deze gegevens naadloos te integreren in diverse platforms, zoals een eigen CRM-systeem of BI-tool.

3. Welke integraties mis je?
Welke integraties ontbreken er nog in de ResalePortal en welke zou je graag toegevoegd willen zien? We streven ernaar ons ecosysteem zo uitgebreid mogelijk te maken en zijn zeer benieuwd naar jouw suggesties met betrekking tot leveranciers en andere softwarepakketten die momenteel nog niet beschikbaar zijn in de ResalePortal.

Vertel het ons via onderstaande link:
https://ix9m7vv6y7d.typeform.com/to/AvTeckhk