Q data solution

Koppel ResalePartners met Q data solutions

Q data solutions is dé serviceprovider voor Fixed Wireless Access (FWA) voor de zakelijke markt in Europa. Ze bieden technische hoogwaardige 5G oplossingen voor het telecom- en ICT-kanaal.

  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info over Q data solutions
Naast fiber en Coax wordt 5G connectiviteit een belangrijke drager nu het koper netwerk wordt afgeschaald door KPN. Q data solutions heeft zich gespecialiseerd in Fixed Wireless Access via 5G. Zij hebben een directe koppeling gebouwd met Odido waardoor zij het dataverkeer over het eigen redundante platform routeren. Hiermee bieden ze vaste publieke (IPv4) adressen op het netwerk van Odido, en van KPN. Er is een zelfontwikkelde managed portal beschikbaar waarin je je klanten kunt managen en het real-time dataverkeer kunt monitoren.

Zij richten zich op de volgende pijlers:

SD-WAN
5G Back up verbdingen
Primair internet
Tijdelijk toepassingen

Word partner en bepaal zelf je marge

Bij Q data solutions heb je alle vrijheid om zelf te ondernemen en te bepalen hoe jij jouw dienst in de markt wilt zetten. De connectiviteit wordt geleverd zonder looptijd. De partner bepaalt zijn eigen abonnementsvormen en marges. Ook heb je de mogelijkheid om één grote datapool op te bouwen.

Mogelijkheden Q data solutions

Met Q data solutions kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel aan ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met Q data solutions

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van Q data solutions kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Q data solutions te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (*afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers