portingXS logo

Koppel ResalePartners met PortingXS

PortingXS, opgericht in 2001, is een Nederlands Numbering Solutions Provider actief in Telecommunicatie and IT.

Alle processen van PortingXS kunnen we geautomatiseerd ondersteunen

    • Geplande portering & portering op afroep
    • Portering mobiel & vast
    • Uitportering management
    • Nummervalidatie (operatorcheck
Meer info PortingXS
“PortingXS, opgericht in 2001, is een Nederlands Numbering Solutions Provider actief in Telecommunicatie and IT. Na de invoering van nummerbehoud / nummerportabiliteit in Nederland bleek in de telecommunicatiemarkt behoefte te bestaan om de toegenomen administratieve en technische werkzaamheden die het porteringsproces met zich meebracht zo goed en goedkoop mogelijk onder te brengen buiten de eigen organisatie. PortingXS had oog voor dit gat in de markt en startte een flexibele backoffice-organisatie voor de uitvoering van nummerporteringen.

Wat begon als een ambitieus plan is inmiddels uitgegroeid tot een degelijke en gespecialiseerde onderneming op het gebied van bewaakte nummer­gerela­teerde diensten voor de telecommunicatiemarkt wereldwijd. Met een marktaandeel van 90% in Nederland en activiteiten in meer dan 20 landen. Uit onze internationale activiteiten zijn inmiddels door samenwerkingsverbanden verschillende lokale beheersorganisaties opgericht, onder andere in Kenia, Ghana, Panama en Haiti. Deze organisaties beschikken over eigen backoffice teams and service operations. Een groot voordeel van het oprichten van lokale entiteiten is dat PortingXS hierdoor op een efficiënte manier een local governance model kunnen implementeren, die onze nummermanagement oplossing N-Base en onze oplossing voor nummerbehoud, Inports®, onderhoudt.”

 

– PortingXS

Mogelijkheden PortingXS

Je integreert PortingXS snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

}

Geplande portering & portering op afroep

Portering mobiel & vast

+

Uitportering management

Nummervalidatie (operatorcheck)

Meer informatie over de koppeling met PortingXS

 

}

Geplande portering & portering op afroep

Roep porteringen op afroep direct aan vanuit RP of plan porteringen voor telefoonnummers alvast in de toekomst. Alle porteringsprocessen die PortingXS aanbiedt kunnen we geautomatiseerd ondersteunen in de ResalePartners Portal met een overzichtelijke bestelstraat en workflow.

Portering mobiel & vast

Zowel de mobiele als vaste nummer porteringsprocessen kan je regelen vanuit RP. Alle porteringsprocessen die PortingXS aanbiedt kunnen we geautomatiseerd ondersteunen in de ResalePartners Portal met een overzichtelijke bestelstraat en workflow.
+

Uitportering management

Als je een uitportering krijgt dan is het prettig dat je snel kan reageren. Met de integratie met PortingXS beheer je eenvoudig jouw uitporteringen vanuit RP.

Alle porteringsprocessen die PortingXS aanbiedt kunnen we geautomatiseerd ondersteunen in de ResalePartners Portal met een overzichtelijke bestelstraat en workflow.  Dat geldt ook voor de afhandeling van uitporteringen.

Nummervalidatie (operatorcheck)

Met de integratie van de PortingXS nummer validatie controleer je eenvoudig wanneer het nummer voor het laatst geporteerd is, bij welk netwerk het nummer nu geregistreerd is en of het nummer correct is. Zo weet je zeker dat je de (geplande) porteringen correct uitgevoerd kunnen worden. Het is mogelijk de nummer validatie op te nemen als geautomatiseerde stap in leveringsprocessen, een worfklow of overzichtelijke bestelstraat.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers