KVK logo

Koppel ResalePartners met gnTel

Bij Gamma Communications onderscheiden we ons in onze persoonlijke aanpak. Door persoonlijk contact en onze informele aanpak is het leuk om met ons te werken!
  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers
Meer info gnTel

Bij Gamma Communications onderscheiden we ons in onze persoonlijke aanpak. Door persoonlijk contact en onze informele aanpak is het leuk om met ons te werken! We zijn één team met partners en onderhouden langdurige relaties op basis van vertrouwen en gedeelde ambities. Door onze persoonlijke aanpak bieden we toegevoegde waarde op de onderstaande vier pijlers:

  • Product & Netwerk kwaliteit: We bieden betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen.
  • Commercieel flexibel: Samen met onze partners denken we in passende oplossingen die toegevoegde waarde bieden om samen succesvol te zijn.
  • Digitale platforms & portals: We bieden toegankelijke digitale tools en portals om onze partners en klanten maximaal te ondersteunen.
  • Service en betrokkenheid: We onderscheiden ons in service door verantwoordelijkheid te nemen en continue te verbeteren.

– Gamma Communications

Mogelijkheden gnTel

Met gnTel kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel aan ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Meer informatie over de koppeling met gnTel

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van gnTel kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit gnTel te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van gnTel. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw VoIP diensten in ResalePartners. We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers