KVK logo

Koppel ResalePartners met Go-Trex

Go-Trex is de onafhankelijke wholesale internet solution partner in de zakelijke markt. Onze partners en hun klanten staan bij ons centraal.

  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info over Go-Trex

Van xDSL tot zakelijk glasvezel, we hebben er verstand van. Termen zoals Dual Homed, Multi-Homed, Dual Multihomed, Redundantie, IP-VPN en Dark fibers zijn ons zeker niet onbekend. Bij ons zitten collega’s met verstand van netwerken, connectiviteitsoplossingen en de markt. Kortom, we zijn je ideale sparringpartner.

Samen met onze partners zorgen we ervoor dat bedrijven door heel Nederland volledig ontzorgd zijn op het gebied van ICT. Je wilt je eindklant altijd de beste oplossing bieden, doordat je gebruikmaakt van de door ons aangeboden diensten, trainingen en ondersteuning maken we dit samen mogelijk.

Vrijheid in propositie en branding zorgen ervoor dat je onze diensten volledig onder je eigen naam aan je klanten kan aanbieden. Je bent de ICT-totaalleverancier voor jouw klanten en voor elke technische uitdaging heb je een passende internet solution!

– Go-Trex

Mogelijkheden Go-Trex

Met Go-Trex kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel aan ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met Go-Trex

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van Go-Trex kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Go-Trex te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (*afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers