Coin logo

Koppel COIN met ResalePartners

Met het platform van COIN is het mogelijk om te voldoen aan actuele wet- en regelgeving door middels van de platformdiensten die COIN aanbiedt voor aanbieders van elektronische communicatiediensten en -netwerken.

  • B-Nummerafscherming
  • Servicenummers tarifering
  • 0800/0900 kickback afhandeling
Meer info COIN

“Vereniging COIN is een samenwerking van Nederlandse aanbieders van elektronische communicatiediensten en –netwerken. Als vereniging bieden we een gezamenlijk platform voor het inrichten en faciliteren van gezamenlijke bedrijfsprocessen voor de invulling van wet- en regelgeving en in toenemende mate zelfregulering.

We ondersteunen daarmee end-to-end interoperabiliteit van telecommunicatiediensten en dragen bij aan marktwerking, zodat consumenten en bedrijven klantvriendelijk en efficiënt kunnen overstappen van aanbieder.”

 

– Vereniging COIN

Mogelijkheden COIN

Je integreert COIN snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

M

B-Nummerafscherming

p

Servicenummers tarifering

0800/0900 kickback afhandeling

Meer informatie over de koppeling met COIN

 

M

B-Nummerafscherming

Met de integratie met COIN haal je eenvoudig de B-nummerafscherming op voor de diverse telefoonnummers waarvan jouw klanten hebben aangegeven op mijnnummervermelding.nl dat ze het nummer willen afschermen. Zo kan je eenvoudig jouw facturatie en overzichten zo inrichten opdat specificaties deze afgeschermde nummers niet bevatten en te zien zijn in het formaat 06-123XXX XX of soortgelijk

p

Servicenummers tarifering

COIN beheert namens telecomaanbieders de nationale telefoonnummer database. In deze Central Reference Database (CRDB) vind je alle informatie over de actieve nummerreeksen, geporteerde nummers en tarieven van servicenummers in Nederland. Deze informatie is nodig om te bepalen wat het ingestelde tarief is voor het nummer zodat je juiste facturatie kan versturen naar jouw klanten. Tarieven (per minuut, per gesprek etc) kunnen namelijk per dag wijzigen.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers