ResalePartners

KPN ÉÉN Excellence

Als je kassier bent voor KPN-klanten in het KPN ÉÉN Excellence partner programma dan weet je precies hoeveel tijd en werk dit kost. Als klant van ResalePartners automatiseer je eenvoudig dit proces, we halen de CSV’s en Pdf’s op die jij hebt klaargezet en je kan rustig koffie gaan drinken, wij doen de rest.

Automatiseer jouw KPN ÉÉN Excellence facturatie

We zetten de facturatie van de eenmalige-, periodieke- en verbruikskosten klaar, voegen de PDF netjes toe en verleggen op de juiste manier de BTW. Ook kan je de KPN-diensten samenvoegen met jouw eigen diensten zodat je klant één factuur ontvangt en jouw medewerker één overzicht heeft van de KPN kosten in onze Portal.

De juiste BTW in je boekhouding en op je factuur

Als KPN ÉÉN Excellence partner ontvang je bedragen inclusief BTW, je dient deze vervolgens Exclusief BTW te verwerken in je boekhouding. Natuurlijk wil je je klanten een factuur geven met het juiste totaal btw-bedrag, gebaseerd op je eigen diensten, exclusief BTW en de KPN-diensten inclusief BTW.

In de boekhouding is dit vaak complex, we regelen dit in met de verwerking van de CSV kosten vanuit KPN. Onze portal is altijd gekoppeld aan je boekhouding zodat het daarheen ook correct gejournaliseerd wordt.

1 factuur: Combineer Platinum Excellence kosten met je eigen diensten

Iedere periode verwerken we de CSV-bestanden aangeleverd door KPN. De verschillende kosten voor abonnementen, variabele kosten en verbruik verwerken we tot kosten regels. Iedere maand kunnen deze overschreven worden omdat abonnementen natuurlijk kunnen wijzigen.

Doordat we de regels verwerken tot kosten regels in onze Portal, kan je heel eenvoudig de KPN-kosten combineren met je eigen diensten. Met de verschillende factuurlayout opties, creëer je zo een goed overzicht voor jouw klanten samen met de KPN PDF bijlage die we bijsluiten. Combineer de KPN kosten met je eigen diensten op 1 factuur voor je klanten.

Geef medewerkers en klanten 1 overzicht in de Portal

Als medewerker is er niets zo frustrerend dan niet de juiste gegevens bij de hand te hebben. We importeren de kosten van de KPN-bestanden en tonen die in het facturatie overzicht in de portal.

Zo kan je snel doorklikken naar de pdf-factuur van KPN als je alle details wilt inzien. Of vast bekijken hoe de aankomende factuur er uit gaat zien met een voorbeeld. Uiteraard kan jouw klant online ook inloggen om zijn facturatie en kosten terug te zien van jouw eigen diensten en de variabele, vaste en eenmalige kosten van KPN inclusief de pdf-bijlage.

Pdf-facturen automatisch bijgesloten

Het is niet meer nodig om de PDF factureren handmatig in de boekhouding of een ander systeem te uploaden. Doordat deze onderdeel zijn geworden van je ‘normale’ facturatie.

De juiste pdf-factuur wordt bijgesloten bij de factuur die je maakt voor je klant, zodra we ‘zien’ dat er KPN kosten (variabel, vast of verbruik) aan deze klant gefactureerd moeten worden. Deze worden samen met je eigen diensten verwerkt op de factuur met de juiste vermelding, regels en BTW.

Wijzigingen automatisch verwerkt

Het kan zijn dat er wijzigingen zijn in de facturatie naar de klant voor de KPN-diensten. We importeren de verschillende CVS’s en koppelen de eenmalige kosten zoals bijvoorbeeld activatie of aansluitkosten, maandelijkse kosten zoals bijvoorbeeld abonnementen voor internet of KPN1 samen met de variabele kosten aan de juiste klant voor je. De wijzigingen zijn daarbij bij iedere import verwerkt.

Favicon

“Met de KPN Excellence ondersteuning van ResalePartners kan ik gewoon weer rustig een kopje koffie drinken. Zij doen echt de rest.”

Bekijk hier onze voorbeeld facturen

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren