Observium

Koppel ResalePartners met Observium

Observium is a low-maintenance auto-discovering network monitoring platform supporting a wide range of device types, platforms and operating systems.

 

  • Toon de status van verbindingen
  • Geef inzage in verbruik
  • Geef inzage in uptime en downtime SLA’s
Meer info Observium
“Observium is a low-maintenance auto-discovering network monitoring platform supporting a wide range of device types, platforms and operating systems including Cisco, Windows, Linux, HP, Juniper, Dell, FreeBSD, Brocade, Netscaler, NetApp and many more. Observium focuses on providing a beautiful and powerful yet simple and intuitive interface to the health and status of your network.

Professionally developed and maintained by a team of experienced network engineers and systems administrators, Observium is a platform designed and built by its users.

Observium Community is available free to everyone and receives updates and features twice annually.
Observium Professional adds priority access to daily updates and new features for a small yearly fee.“

 

– Observium

Mogelijkheden Observium

Je integreert Observium snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

U

Toon de status van verbindingen

h

Geef inzage in verbruik

Geef inzage in uptime en downtime SLA’s

Meer informatie over de koppeling met Observium

 

U

Toon de status van verbindingen

Vanuit de ResalePartners portal toon je met de koppeling met Observium eenvoudig de status en de beschikbaarheid van de verbindingen. ResalePartners laat je eenvoudig zien of verbindingen on-line zijn en kan je een Ping versturen en laten zien aan jouw klanten en medewerkers.
h

Geef inzage in verbruik

Vanuit de ResalePartners portal toon je met de koppeling met Observium toon je naast de status en de beschikbaarheid van de verbindingen ook eenvoudig of de verbindingen te zwaar belast worden, zogezegd “vol” zitten of technisch de ‘utilisation’. Visueel zien jouw klanten en medewerkers direct of er op het moment piekverkeer is en hoeveel bandbreedte er op dit moment en in het verleden beschikbaar was.

Geef inzage in uptime en downtime SLA’s

Vanuit de ResalePartners portal toon je met de koppeling met Observium eenvoudig de beschikbaarheid technisch de ‘Availability’ van de verbinding in een %. Ook is het mogelijk andere kengetallen direct te tonen aan jouw klanten en medewerkers.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers