KVK logo

Koppel UptimeRobot met ResalePartners

The world’s leading uptime monitoring service. All you really care about monitored in one place.

 

  • Toon de status van verbindingen
  • Geef inzage in verbruik
  • Geef inzage in uptime en downtime SLA’s
Meer info UptimeRobot

“Website monitoring
Be the first who knows that your website is down. Reliable monitoring warns you before any significant troubles and saves you money.

SSL certificate monitoring
Don’t lose visitors because of expired SSL certificate. Get notified 30, 14 and 7 days before expiration so you have time to renew.

Port & ping monitoring
Is your server online? Is the email service running on port 465 still UP? Let’s check! Monitor any specific port or ping any service.

Heartbeat monitoring (Cron)
You send request and we check if it arrives on time. Great way to monitor recurring jobs or intranet devices connected to the internet.“

 

– UptimeRobot

Mogelijkheden UptimeRobot

Je integreert UptimeRobot snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

U

Toon de status van verbindingen

h

Geef inzage in verbruik

Geef inzage in uptime en downtime SLA’s

Meer informatie over de koppeling met UptimeRobot

 

U

Toon de status van verbindingen

Vanuit de ResalePartners portal toon je met de koppeling met UptimeRobot eenvoudig de status en de beschikbaarheid van de verbindingen. ResalePartners laat je eenvoudig zien of verbindingen on-line zijn en kan je een Ping versturen en laten zien aan jouw klanten en medewerkers.

h

Geef inzage in verbruik

Vanuit de ResalePartners portal toon je met de koppeling met UptimeRobot toon je naast de status en de beschikbaarheid van de verbindingen ook eenvoudig of de verbindingen te zwaar belast worden, zogezegd “vol” zitten of technisch de ‘utilisation’. Visueel zien jouw klanten en medewerkers direct of er op het moment piekverkeer is en hoeveel bandbreedte er op dit moment en in het verleden beschikbaar was.

Geef inzage in uptime en downtime SLA’s

Vanuit de ResalePartners portal toon je met de koppeling met UptimeRobot eenvoudig de beschikbaarheid technisch de ‘Availability’ van de verbinding in een %. Ook is het mogelijk andere kengetallen direct te tonen aan jouw klanten en medewerkers.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers