Functies

Past ResalePartners bij jullie?

We zijn met ResalePartners gestart omdat we geloven dat ‘Resale’ van Telecom en ICT diensten eenvoudig is met een slimme open en onafhankelijke software.

Onze oplossing is gebaseerd op 20 jaar maatwerkervaring in de Telecom en ICT. We voegen steeds nieuwe leveranciers en Telecom en ICT specifieke functies toe. Onze klanten kunnen hierdoor vertrouwen op een toekomstvaste oplossing.

Op lange termijn is ResalePartners de beste oplossing voor ICT en Telecom dienstverleners om onafhankelijk en flexibel te zijn.

Bijna 100.000 facturen per maand

Bepaal eenvoudig en flexibel alle tarieven, pakketten en marges op al je diensten, gesprekken en over al je leveranciers heen – met 1 druk op de knop.

Bespaar tijd en geld door onze automatisering en de controles. Doordat het platform gebouwd is voor Telecom en ICT bedrijven krijgen klanten en medewerkers de juiste informatie en ben je in staat om de klantervaring en tevredenheid centraal te stellen.

Onze beloftes

Grotere ondernemingswaarde

Werk slimmer samen met leveranciers en wordt voor jouw kernprocessen onafhankelijk door deze in eigen beheer uit te voeren.

Onafhankelijk en toekomstvast

Open en flexibel platform geeft ruimte om de ideale bouwstenen van techniek en leveranciers onafhankelijk en eenvoudig samen te stellen. 

Complexiteit administratie en beheer wegnemen

Door controles worden fouten voorkomen en is er meer tijd vrij om te kunnen focussen op wat echt belangrijk is klanttevredenheid en snel en flexibel reageren op kansen in de markt of uitbreiden van het portfolio.

Kwaliteit

Facturatie zou leuk moeten zijn. Proces optimalisatie geeft ruimte voor besparingen en klanttevredenheid verbetering. Klantgerichtheid wint en bindt klanten.

Stroomlijn je processen voor optimale bedrijfsresultaten

ResalePartners maakt van al jouw kernprocessen één soepele workflow. Klantgegevens en leverancier informatie is snel en direct inzichtelijk. Geef je klanten een Coolblue beleving door up-to-date informatie te tonen over alle diensten via één gebruiksvriendelijke klantportal in jouw eigen huisstijl.

"Met de software kunnen we onze klanten laten zien hoe professioneel we zijn en kunnen we sneller reageren"

– Wholesaler

Te integreren met jouw favoriete tools.