Nieuwsbrief januari | Nieuwe Portal updates & Referentiecase met Easy Office Online
Geplaatst op: 30 januari 2024
Door: Maaike Schaafsma

Vandaag sturen wij weer een update over onze Portal en de nieuwe mogelijkheden. Deze maand staat in het teken van nieuwe mogelijkheden en onze gloednieuwe referentiecase met Easy Office Online.

Portal updates
  • Overzicht van verwerkte inkoop- en verkoopregels
  • Nieuwe tijdlijn aan de factuurpagina toegevoegd
  • Help knop toegevoegd op verschillende pagina’s in de portal
  • We geven nu meer informatie over wat wij op de achtergrond verwerken
  • We hebben onze API uitgebreid
Integratie updates

Datto Autotask PSA

Referentiecase met Easy Office Online

Wat kan ResalePartners voor jouw bedrijf betekenen?

Portal updates

Overzicht van verwerkte inkoop- en verkoopregels

We tonen nu een overzicht met recent verwerkte inkoop- en verkoopregels. Dit doen we voor zowel geautomatiseerde als handmatig goedgekeurde regels. In “Verwerkte geïmporteerde regels” kun je nu vinden of jouw regels die bijvoorbeeld via een API opgehaald worden al verwerkt zijn. Ook kun je gemakkelijk per regel zien welke wijziging er doorgevoerd is. Het overzicht bied een duidelijke historie per datum, gefactureerde klant, wijziging en nog veel meer mogelijkheden.

Nieuwe tijdlijn aan de factuurpagina toegevoegd

We geven nu een tijdlijn weer op de factuurpagina. Hierin geven we aan wanneer de factuur is aangemaakt en eventueel gecrediteerd, betaald of geëxporteerd is naar de boekhoudsoftware. Additioneel geven we ook aan wanneer een dispuut is geactiveerd en gedeactiveerd, welke opmerkingen zijn toegevoegd en eventuele herinneringen van betaling die verstuurd zijn via de Portal.

Help knop toegevoegd op verschillende pagina’s in de portal

Om het werken met de ResalePartners Portal makkelijker te maken hebben we op enkele pagina’s een help knop toegevoegd. Via deze help knop geven we informatie over de desbetreffende pagina via een van onze kennisbank artikelen. Ook geven we nu informatie iconen aan waarbij je extra informatie kunt bekijken als je hier met je muis overheen gaat. We zullen de komende tijd steeds meer help knoppen en informatie iconen toevoegen waar we niet alleen artikelen maar ook duidelijk video’s tonen over het gebruik van de portal.

We geven nu meer informatie over wat wij op de achtergrond verwerken

Vanaf heden bieden we onze partners meer informatie over wat wij op de achtergrond aan het verwerken zijn. We geven in “Automation Logs” aan of er regels automatisch verwerkt zijn en welke imports wanneer zijn binnengekomen. Daarnaast sturen we dit ook via een e-mail naar een vooraf opgegeven e-mailadres.

We hebben onze API uitgebreid

Partners kunnen nu via onze API ook contractinformatie opvragen die in ResalePartners staat. Hierdoor kunnen ze deze informatie toevoegen aan bijvoorbeeld hun CRM systeem of BI-tool.

Integratie updates

Copaco logo

Datto Autotask PSA

Binnen projecten in Autotask PSA kunnen allerlei dingen in contract vallen. Voorheen lazen we alleen de projectkosten uit. Nu lezen we ook de geboekte uren binnen het project uit om deze automatisch door te kunnen factureren naar de juiste klant.

Ontdek hoe Easy Office Online de transitie van telecompartner naar Managed Service Provider succesvol heeft gemaakt met de hulp van ResalePartners. Leer hoe zij hun uitdagingen in facturatie en klantcommunicatie hebben overwonnen. Een must-read voor alle ICT en Telecom-directeuren!