Nieuwsbrief maart | Nieuwe Portal updates & Microsoft 365 licenties factureren
Geplaatst op: 14 maart 2024
Door: Maaike Schaafsma

Vandaag sturen wij weer een update over onze Portal en de nieuwe mogelijkheden. Deze maand staat in het teken van nieuwe mogelijkheden en ons artikel over het eenvoudig factureren van Microsoft 365 licenties.

Portal updates
  • Video’s toegevoegd onder helpknoppen op verschillende plekken in de portal
  • Het verwerken van goedgekeurde facturen is versneld
  • Eenvoudig prijsplannen voor producten importeren en exporteren
Integratie updates

Exact Online
BusinessCom

Eenvoudig Microsoft 365 licenties factureren

Lees ons nieuwe artikel over het factureren van Microsoft 365 licenties

Portal updates

Video’s toegevoegd onder helpknoppen op verschillende plekken in de portal

Sinds vorige maand zijn we steeds meer helpknoppen aan het toevoegen. Hiermee willen we het gebruik van de portal makkelijker maken. Deze kun je onder andere nu al vinden op de “facturatiepagina” waarin we de verschillende stappen doorlopen voor een succesvolle factuurrun.

Het verwerken van goedgekeurde facturen is versneld

Het proces van het verwerken en versturen van goedgekeurde facturen is nu verplaatst naar de achtergrond. Je hoeft nu niet meer te wachten om verder te kunnen met je werkzaamheden.

Eenvoudig prijsplannen voor producten importeren en exporteren

Exporteer en importeer prijsplannen en breng snel wijzigingen toe.

Integratie updates

Exact Online

Exact Online

Vanaf heden kunnen facturen nu automatisch geëxporteerd worden na goedkeuren van de conceptfacturen. Op verzoek van onze partners hebben we dit geautomatiseerd.

BusinessCom

BusinessCom

Met onze nieuwe inkoopcontrole van BusinessCom is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik.

Als reseller wil jij automatisch Microsoft 365 NCE-licenties verwerken zonder het overzicht te verliezen. ResalePartners zorgt voor inzicht in jouw licenties zonder dat dit ten koste gaat van de flexibileit in het factureren. Wij bieden inzicht in jouw licenties en voorkomen daarbij niet alleen derving op marge en omzet maar ook fouten in jouw inkoop en verkoop.

En het mooiste is, we werken nu al met bijna alle Microsoft leveranciers en we zijn altijd geïnteresseerd om de mogelijkheden voor een nieuwe koppeling te bespreken!