ResalePartners

Eenvoudig Microsoft 365 licenties factureren

Als reseller wil jij automatisch Microsoft 365 NCE-licenties verwerken zonder het overzicht te verliezen. ResalePartners zorgt voor inzicht in jouw licenties zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit in het factureren. Wij bieden inzicht in jouw licenties en voorkomen daarbij niet alleen derving op marge en omzet maar ook fouten in jouw inkoop en verkoop.

We werken nu al met bijna alle Microsoft leveranciers. Mis je jouw integratie? Laat het ons weten!

Geautomatiseerd Microsoft 365 licenties factureren zonder problemen

Maak het makkelijk om jouw licentiekosten in rekening te brengen bij jouw klant.

Krijg inzicht in jouw licenties

Als ICT of MSP bedrijf is het lastig om de mutaties van Microsoft 365 NCE-licenties automatisch te verwerken, zeker als je verschillende leveranciers hebt. Wij automatiseren het verwerken van de licenties vanaf jouw inkoopfactuur. Zo vergeet je niet om de juiste licenties in rekening te brengen, ook als er aanpassingen zijn gedaan.

Stel verschillende looptijden in voor hetzelfde product

Klanten kunnen verschillende looptijden kiezen, waardoor het belangrijk is de licenties eventueel naar rato in rekening te brengen.

Met ResalePartners lezen wij jouw inkoopfactuur uit en zorgen wij dat de kosten van de licenties naar rato in rekening wordt gebracht. Heeft de klant gekozen voor 12, 24 of 36 maanden? Dan hanteren wij één einddatum voor alle licenties.

Stel jouw eigen abonnementen en pakketten samen

Vaak is een Microsoft 365 licentie een onderdeel van een totaalpakket of abonnement die je verkoopt aan een klant, het is vaak complex om de juiste aantallen in rekening te brengen.

Bied je een werkplek(beheer) abonnement of pakket?
Dan zorgen wij dat al jouw licenties, ook van andere diensten dan Microsoft 365, bij elkaar worden gebracht. De klant krijgt één abonnement en één prijs in rekening gebracht, ongeacht welke licenties zijn ingekocht.

Voorkom derving op marge of omzet

Het waarborgen van de juiste marge en omzet op verschillende Microsoft 365 licenties is lastig. Bij ResalePartners koppel jij de Microsoft 365 licenties aan jouw eigen prijsplan.

Wij zorgen dat elke maand het juiste bedrag in rekening wordt gebracht, ook als de klant een ander licentie in gebruik heeft genomen. Zo ben je er zeker van dat je geen geld laat liggen.

Maak gebruik van onze inkoopcontrole

Het handmatig afwijkingen constateren tussen inkoop- en verkoopfactuur is verleden tijd. Omdat wij structureel elke maand jouw inkoopfactuur controleren, rapporteren wij eventuele afwijkingen en stellen direct voor om die te corrigeren. Hiermee ben je verzekerd dat er een match is tussen jouw inkoop- en verkoopfactuur.

Favicon

“Mijn klanten kiezen steeds vaker voor maandelijks opzegbaar. Met ResalePartners kan ik mijn klanten gemakkelijk naar rato doorbelasten.”

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan. Wij luisteren graag.

Refcase Easy Office Online