Resale Partners werkplek

Jouw beveiliging en zekerheid is onze prioriteit

ResalePartners wil klanten slimmer helpen werken. Dat kan enkel als onze software een veilige, betrouwbare plek is voor jouw data. Daarom is veiligheid voor ons dan ook een absolute topprioriteit. Op deze pagina vind je onze belangrijkste maatregelen om de veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van jouw gegevens te garanderen.

6 Sleutels tot beveiliging

We zijn iedere dag bezig met het klantgegevens. Door onderstaande maatregelen hebben onze klanten de zekerheid van een beschikbaar en veilig platform.

ISO 27001/IEC Certificering

ISO 27001 is wereldwijd dé norm voor Informatiebeveiliging. We voldoen aan alle eisen en laten ons keuren door Kiwa – wereldwijd behorend top 15 op dit gebied.

AVG / GDPR

Onze klanten ontvangen een verwerkersovereenkomst met daarin vastgelegd hoe we exact omgaan met de persoonsgegevens die wij verwerken.

Escrow overeenkomst

Stichting Continuiteit ResalePartners zorgt ervoor dat onze klanten een garantie krijgen over de beschikbaarheid van diensten, data en ondersteuning in het geval de Escrow geactiveerd wordt.

Geheimhoudingsovereenkomst

Met de geheimhoudingsovereenkomst leggen we samen vast hoe we om gaan met vertrouwelijke gegevens.

Toegang en beveiliging op maat

Ons platform ondersteunt verschillende beveiligde manieren van inloggen. Van beveiligde certificaten t/m multi-factor-authenticatie of SingleSign-on (SSO)

Rechten en logging

Rechten kunnen ingesteld worden voor gebruikersgroepen en overzichten om de inzage in bepaalde gegevens te beperken.  Met de logging zie je direct wie wat waar aangepast heeft.

Duizenden gebruikers krijgen meer gedaan, zonder gedoe met ons platform. Jij straks ook?

Ook jij wilt natuurlijk vanaf de eerste dag snel aan de slag met ResalePartners. Daar zorgen wij samen voor. Voor een vliegende start start hebben wij een programma ontwikkeld waarbij onze Telecom en ICT specialisten advies geven voor een optimale inrichting.

Portal Resale Partners

"Met de software kunnen we onze klanten laten zien hoe professioneel we zijn en kunnen we sneller reageren"

– Wholesalers / Resellers –

Te integreren met jouw favoriete tools.