[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Stage MBO4 Marketing en Communicatie

Wij zijn Resale Partners. We hebben een uniek platform gebouwd voor Telecom en ICT partijen wat hen helpt om meer service te leveren en door automatisering allerlei problemen en wensen invult door alle relevante leveranciers te integreren in 1 portal voor klanten, medewerkers en leveranciers. Hiermee krijgen onze gebruikers meer inzicht in wat ze doen, leveren en de kosten die daaraan zitten.

In ons marketing team hebben wij ruimte voor 2 stagiaires MBO4 marketing en communicatie. Je zal ons gaan ondersteunen bij verschillende administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het uitdraaien van rapportages en leads searchen/verwerken in verschillende systemen. Daarnaast ga je ondersteunen bij campagnes en projecten, onderhoud van onze website (WordPress) en helpen bij het schrijven van content voor de website en onze social media. Als je het leuk vind, is er ook ruimte voor grafisch design.

 

Wat vragen we van jou?

Je bent bezig met je opleiding MBO4 Marketing & Communicatie en gaat al richting het eind van je opleiding. Je hebt al wat ervaring met WordPress en voor Excel draai je je hand niet om. Kennis van Adobe CC is een pré, net als affiniteit met telecom/ICT Software. Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als in Engels en kan goed strategisch denken. En natuurlijk ben je heel enthousiast!

 

What’s in it for you?

Bij Resale Partners vinden we medewerkerstevredenheid belangrijk want wij hebben gezien dat klanttevredenheid dan vaak volgt. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken.

We bieden een stagevergoeding tussen de € 250,- en € 500,-. Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

 

Nog wat extraatjes op een rij:

  • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;
  • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;
  • Meerdere evenementen per jaar met het team;
  • Fijn dakterras.

Ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet om te reageren. We houden van snelheid dus je krijgt binnen een week een reactie van ons.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stagaire Marketing & Communicatie? Dan horen we graag van je! Heb je vragen over de vacature?

Mail onze recruiter Jorn Jansen op j.jansen@resalepartners.nl of
bel +31 6 24 227 486

Nieuwsgierig? Neem contact op!

Onze company recruiter Jorn Jansen is bereikbaar voor al jouw vragen! 

Over ons:

We hebben ruim 20 jaar ervaring in Telecom en ICT en zijn gespecialiseerd in software ontwikkeling. ResalePartners ontzorgt onafhankelijk en toekomstvast resellers van Telecom en ICT diensten met slimme software.

Kom ons team versterken en solliciteer!