Vacature Implementatie specialist

 Omdat we sterk groeien zijn we op zoek naar een implementatie specialist bij Resale Partners in Ede. We hebben een uniek platform gebouwd voor Telecom en ICT partijen wat hen helpt om meer service te leveren en door automatisering allerlei problemen en wensen invult door alle relevante leveranciers te integreren in 1 portal voor klanten, medewerkers en leveranciers.

De functie van implementatie en support specialist

In je dagelijkse werk help en begeleid je onze nieuwe partners om ‘live’ te gaan met onze software. Je hebt dan ook veel klantcontact en bent verantwoordelijk om de partners te on-boarden. Van de eerste kick-off call totdat alles live is begeleid jij het hele proces. Van uitleg, training tot het meehelpen inrichten en het creatief adviseren over hoe onze klant het op de slimste manier kan organiseren en daarmee kan inrichten. Je werkt nauw samen met marketing en sales collega’s maar vertaalt ook goede ideeën van klanten in feature requests. Je werkt nauw samen met de ontwikkelaars voor het technische gedeelde van de software en je bent een spin in het web

Het leuke aan deze rol is dat er veel al geregeld is maar tegelijkertijd er nog veel ruimte is voor professionalisering. Je kan daarmee echt je eigen stempel drukken op hoe de ideale on-boarding gaat en zelfstandig en samen met je collega’s plannen smeden om dit sneller, slimmer en leuker te maken voor onze klanten. Je bent dan ook kritisch op wat je doet en doet voorstellen om processen te automatiseren zodat jij steeds meer tijd en ruimte overhoudt voor klantcontact en het echt helpen van onze partners.

De meeste van onze klanten zijn bedrijven die telecom en ict diensten verkopen zoals werkplekbeheer, netwerkbeheer, telefonie diensten, mobiele telefonie en andere ICT diensten. Je praat veel met de oprichters/eigenaren en managers en je denkt graag mee met hoe het anders kan nadat je in kaart hebt gebracht hoe ze het nu doet. Je bent dan ook een analytisch denker en in staat om zaken te regelen.

Je vindt het werken met software systemen prettig maar bij standaard applicatiebeheer mis je het klantcontact en de toegevoegde waarde die je hebt om te adviseren. In deze rol zie je onze klanten iedere dag blijer worden door dat jij ze helpt het maximale uit onze software te halen met jouw adviezen en hulp.

De gemiddelde klant werkt met 10 tot 15 leveranciers samen van het boekhoudsysteem, tot ticketing systemen, maar ook beheer en monitoring systemen en leveranciers van de diensten. Je vindt het leuk om dit te begrijpen en te doorgronden om te begrijpen hoe ons platform ingezet kan worden om optimalisaties door te voeren. We ontwikkelen continu nieuwe features op basis van klantvragen en feedback. Jij hebt hier een actieve rol in verzamelt deze en bedenkt daarmee nieuwe features die je aandraagt.

De puntjes op de i zijn belangrijk voor je, je wilt begrijpen wat je doet, hoe de software functioneert, wat het kan en eventuele verbeteringen voorstellen. Omdat je de klant ondersteunt bij het hele implementatieproces ben je met de klant ook echt bezig met operationele zaken als bulk wijzigingen of imports.

Na de implementatie van de klant blijf je het aanspreekpunt voor eventuele voorkomende vragen of wijzigingen bij de klant en zorg je dat er naslagwerk is in de vorm van documentatie en handleidingen (functioneel). Kortom: een hele brede en verantwoordelijke rol waarbij je direct in contact staat met onze nieuwe en bestaande klanten en onze ontwikkelaars.

What’s in it for you?

We zijn erg gefocust op medewerker tevredenheid, we weten dat hierna klanttevredenheid automatisch volgt. Ons kantoor is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen. Het kantoor is verder ingericht als een relaxte werkomgeving met zit-sta of fiets bureaus en veel groen. Onze gastvrouw serveert dagelijks een gratis verse lunch in de kantine en we hebben goede koffie. Er is vers fruit en gekoelde smoothies en frisdranken staan voor je klaar;

 • Er is een ‘barbercar’ zodat je tijdens werktijd je kapsel kan laten bijwerken. Ook is er een massage stoel en zijn er twee wekelijks stoelmassages (Shiatsu) op het kantoor of kan je even ontspannen in de ‘Skybar’;
 • We zijn een serieuze club, maar je moet houden van een informele sfeer, de oneliners vliegen je soms om de oren;
 • Flexibele werkuren en locatie/thuiswerken;
 • Prima salaris;
 • Laptop vrije keuze of BYOD;
 • Veel ruimte voor ontwikkeling met trainingen;
 • Jonge, ambitieuze, snelgroeiende omgeving waar ontwikkeling centraal staat;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Flexibele voorwaarden;
 • Meerdere keren per jaar een uitje met de teams (als de omstandigheden dat weer toelaten).

Wat voor kennis neem jij mee?

De ideale collega kan veel van deze wensen afvinken:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met applicatiebeheer of ondersteuning en affiniteit met software
 • Interesse in financieel administratieve processen
 • Kennis van- of ervaring in de telecommarkt of ICT markt is een pré
 • Je bent handig met data bestanden, je kunt ze importeren en verwerken in Excel en vertalen naar een rapport
 • Natuurlijk is het belangrijk dat je secuur werkt, goed documenteert en communiceert. We zijn een team en werken ook graag op die manier;
 • Flexibel, servicegericht, doordacht en verantwoordelijk, want dat is iedereen bij ons!

Locatie en collega’s

Je werkt samen met je collega implementatie specialist en werkt vanaf kantoor waar ook je collega’s van sales, marketing en development bij je op de afdeling zijn of je bezoekt klanten, op hun locatie of via videocalls.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Implementatie en support specialist? Dan horen we graag van je! Heb je vragen over de vacature?

Mail onze recruiter Petra Haarsma op p.haarsma@resalepartners.nl of
bel +31 6 82068951

Nieuwsgierig? Neem contact op!

Onze company recruiter Petra Haarsma is bereikbaar voor al jouw vragen! 

Over ons:

We hebben ruim 20 jaar ervaring in Telecom en ICT en zijn gespecialiseerd in software ontwikkeling. ResalePartners ontzorgt onafhankelijk en toekomstvast resellers van Telecom en ICT diensten met slimme software.

Kom ons team versterken en soliciteer!