Nieuwe feature
Geplaatst op: 1 juli 2020
Door: Dominique van Arkel

Uitgebreid zoekscherm (zie illustratie hierboven)
Het is voortaan mogelijk om te zoeken op bankrekeningnummer en e-mailadres. Daarnaast is er een nieuw zoekscherm toegevoegd waarmee het mogelijk is te zoeken op zaken zoals contracten, klanten, diensten, bestellingen, telefoonnummers of locaties (postcode of plaats). Je vindt dit na een ENTER bij het reguliere zoekscherm.

Ook het dienstenoverzicht is aangepast, het is nu mogelijk om te filteren op diensttype, postcode, referentie, straatnaam of woonplaats.

Pakketten samenstellen (1 verkoop, meerdere inkoopregels)
Ken je dat? Meerdere inkoopartikelen bij 1 of meerdere leveranciers verkoop je aan je klant als 1 pakket. Voortaan kan je dat eenvoudig aan elkaar koppelen. Zo kan je bijvoorbeeld 5 verschillende licenties als 1 pakket aanbieden. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op of kijk in de kennisbank.

Email communicatie in de portal
Voortaan vind je alle communicatie en meldingen die naar jouw klanten zijn verstuurd in het kopje Berichten op de klantkaart. Je kan hier precies terugvinden welke berichten door of vanuit de portal zijn verzonden. Inclusief de bijlagen. Voor Resellers is er een apart totaaloverzicht gemaakt onder Beheer/ Notificaties.