Nieuwsbrief april | Nieuwe Portal updates & een nieuw abonnementen dashboard
Geplaatst op: 26 april 2024
Door: Maaike Schaafsma

Vandaag sturen wij weer een update over onze Portal en de nieuwe mogelijkheden. Deze maand staat in het teken van een nieuw abonnementen dashboard, productprijzen importeren en exporteren en eendjes.

Portal updates
  • Bekijk ons nieuwe abonnementen dashboard. Filter, bewerk en download vanaf één pagina.
  • Bekijk het totale verbuik per leverancier in één handige rapportage
  • Exporteer en importeer nu zelf jouw productprijzen per productplan
  • Omzetrapportage: Filter nu op 1 diensttype of alles behalve 1 diensttype
Integratie updates

Exact Online

Nieuw! Waardeer onze support met eendjes!

Ticket feedback mechanisme; 1 tot 5 eendjes

Portal updates

Bekijk ons nieuwe abonnementen dashboard. Filter, bewerk en download vanaf één pagina.

We hebben een nieuw dashboard toegevoegd om slim en snel abonnementen te kunnen filteren, bewerken en downloaden. Filter abonnementen en eenmalige kosten o.a. op klant, inkoop- of verkoopregels, leverancier, en/of diensttype. Via de bewerkingsmodus kun je snel en makkelijk gegevens aanpassen. Dit wordt onmiddellijk toegepast op het abonnement en meegenomen in de volgende factureringsronde.

Bekijk het totale verbruik per leverancier in één handige rapportage

Vanaf het reseller dashboard kun je nu jouw verbruik details inzien. Hier geven we een overzicht van de CDR’s van jouw leveranciers. Bekijk nu gemakkelijk of de CDR’s van jouw leveranciers binnengekomen en verwerkt zijn.

Exporteer en importeer nu zelf jouw productprijzen per productplan

Heb je je abonnementen geïndexeerd? Exporteer en importeer nu jouw productprijzen per productplan zodat de juiste prijs wordt voorgesteld bij het aanmaken van een nieuwe verkoopregel.

Omzetrapportage: Filter nu op 1 diensttype of alles behalve 1 diensttype

Zo kun je bijvoorbeeld jouw omzetrapportage draaien zonder KPN ÉÉN Excellence.

Integratie updates

Exact Online

Exact Online

Vanaf heden kun je bij mutaties jouw factuur opnieuw laten sturen naar Exact Online. We kijken daarbij of we de oude factuur in Exact Online kunnen verwijderen. Ook is het nu mogelijk om gebruik te maken van meerdere administraties binnen Exact Online. Daarnaast ondersteunen we nu ook een boekhoudkoppeling met Exact Online in België.

Bij het sluiten van een ticket kun je nu jouw ervaring met ons delen. We willen graag weten hoe je de ondersteuning door onze developers hebt ervaren zodat wij jou in het vervolg nog beter kunnen helpen.

Waarom eendjes?

Eendjes en specifiek rubberen badeendjes worden in de softwareontikkeling gebruikt door developers die de code, processen of bruikbaarheid van hun oplossing willen verbeteren. Het uitleggen van de code, het proces of de interface aan een badeend helpt om vanuit een ander perspectief naar het probleem te kijken en nieuwe oplossingen te bedenken.