Nieuwsbrief juli | Nieuwe integraties en functies
Geplaatst op: 10 augustus 2021
Door: Maaike Schaafsma

Elke maand houden wij jou op de hoogte van de nieuwe functies en aanpassingen in onze portal. Deze maand hebben wij Voiped Telecom en oneCentral toegevoegd aan ons ecosysteem. Ook leveren wij onze eindgebruikersportaal nu in het Duits en hebben we enkele updates over de kortingsmogelijkheden in onze portal.

Nieuwe integraties

Voiped Telecom
oneCentral
ClearMedia
Combell

Nieuwe mogelijkheden
  1. Eindgebruikersportaal: Jawohl! Onze portal nu ook beschikbaar in het Duits
    2. Kortingen: Bekijk het totale kortingsbedrag bij het dienstenoverzicht
    3. Kortingen: Maak direct een nieuwe kortingsregel aan bij het wijzigen van een abonnement

Nieuwe integraties

Voiped Telecom

Met onze nieuwe koppeling met Voiped Telecom importeer je gemakkelijk verbruiksgegevens (CDR) en koppel je deze aan jouw tariefplannen. Voiped Wholesale is gespecialiseerd in het leveren van in- en outbound voice diensten in vele landen vanuit eigen entiteiten. Koppel nu gemakkelijk Voiped Telecom met ResalePartners.

Informer logo

oneCentral

Met onze nieuwe koppeling met oneCentral importeer je nu ook gemakkelijk de verbruiksgegevens (CDR) en koppel je deze aan jouw tariefplannen. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

ClearMedia

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Clearmedia te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Gebruik jij ClearMedia en wil je meehelpen met testen? Meld je aan en stuur een mail of bel ons.

Combell

Met de inkoopfactuur bijlage van Combell kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie. We zijn op dit moment onze integratie met Combell aan het ontwikkelen. Gebruik jij Combell en wil je meehelpen met testen? Meld je aan en stuur een mail of bel ons.

Nieuwe mogelijkheden

Destiny

We hebben een uitgebreide koppeling met Destiny. Zo koppel je snel jouw klanten aan Destiny en importeer je niet alleen verbruiksgegevens (CDR) maar ook verkochte inkoopdiensten en mobiele verbruiksgegevens. Ook kun je een automatische inkoopcontrole doen van diensten en importeer je gemakkelijk VoIP diensten en telefoonnummers.

Nieuwe mogelijkheden

1. Eindgebruikerportaal: Jawohl! Onze portal is nu ook beschikbaar in het Duits
Ons eindgebruikersportaal is nu ook beschikbaar in het Duits. Geef jouw Duitse klanten de mogelijkheid de portal te bekijken in eigen taal.

2. Kortingen: Bekijk het totale kortingsbedrag bij het dienstenoverzicht
Bekijk nu in één oogopslag het volledige kortingsbedrag van jouw klanten in het dienstenoverzicht.

3. Maak direct een nieuwe kortingsregel aan bij het wijzigen van een abonnement
Bespaar jezelf het aanmaken van een nieuw abonnement en maak direct een nieuwe kortingsregel aan bij het wijzigen van jouw abonnementen. Voorheen was dit alleen mogelijk bij nieuwe abonnementen.