ResalePartners voegt Copaco toe aan ecosysteem!
Geplaatst op: 13 januari 2022
Door: Maaike Schaafsma

We zijn trots om aan te kondigen dat Copaco deel uitmaakt van het ResalePartners Ecosysteem!

Door te kiezen voor het Ready partnership zijn onze klanten ervan verzekerd dat Copaco en ResalePartners samen blijven investeren om een integratie zo eenvoudig mogelijk te maken en up-to-date te houden voor klanten.

 

Samenwerkingsvisie

“We maken de verkoop van telecom en ICT diensten makkelijk met ons platform voor resellers. Als Reseller van telecom en ICT diensten neemt de complexiteit onnodig toe naarmate het aantal diensten, klanten en leveranciers toeneemt. Met onze portal beheer en factureer je al je klanten snel en eenvoudig door je leveranciers te koppelen en te controleren. Voor onze klanten is het belangrijk dat bekende leveranciers zoals Copaco actief deelnemen in ons Ecosysteem. We zijn dan ook blij dat Copaco zich bij ons heeft aangesloten als Ready partner, hiermee zijn onze klanten verzekerd van een toekomstvaste integratie.” Aldus Melvin Jellesma, Commercieel Directeur ResalePartners.

“Iedere maand levert de factuur van online diensten het nodige werk op. De aantallen, type, kosten en looptijden van licenties en abonnementen moeten gecontroleerd worden met de gegevens uit het boekhoudpakket of abonnementenmodule (PSA). De factuur groeit maandelijks gestaag door waardoor dit ook maandelijks meer tijd kost. Deze tijd kan beter besteed worden en deze processen moeten daarom ook worden geautomatiseerd. Copaco is daarom erg blij met de samenwerking met ResalePartners, onze klanten kunnen hiermee nog sneller onze diensten beheren en factureren.”, zegt Rob van den Bogaard, Teammanager Sales Copaco Cloud.

Over Copaco

Copaco is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). We leveren met circa 450 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumentenelektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility en logistic fulfillment en zijn we een Service Provider voor het IT-kanaal met een breed portfolio aan cloud oplossingen. Voor meer informatie: www.copaco.com.

 

Over ResalePartners

Met ResalePartners combineer en controleer je onafhankelijk alle Telecom en ICT leveranciers eenvoudig. Je koppelt, integreert, rapporteert en beheert al jouw inkoop- en verkoop. We halen inkoop bestanden op bij al jouw leveranciers en koppelen jouw applicaties om zo alles automatisch in te kunnen lezen. Zo controleer je gemakkelijk of alles klopt en factureer je snel, flexibel en onafhankelijk jouw diensten vanuit verschillende leveranciers op 1 factuur.

Wil jij Copaco live in onze portal zien werken?