Nieuwsbrief december | Nieuwe integraties en functionaliteiten
Geplaatst op: 16 november 2020
Door: Maaike Schaafsma

ResalePartners heeft een nieuw jasje gekregen! Wij hebben namelijk onze nieuwsbrief en website een beetje aangepast. Dit jaar zijn we enorm gegroeid in nieuwe partners en functionaliteiten! We hebben een paar belangrijke ontwikkelingen speciaal voor onze klanten op een rijtje gezet.

In deze editie

Nieuwe integraties
 1. Exact Online
 2. Dean One
 3. Yuki
 4. AccountView
Nieuwe Functionaliteiten
 1. Maak eigen velden aan op de klantenkaart!
 2. Sla belangrijke notities direct bij diensten en contracten op
 3. Zoekfunctie uitgebreid: Zoek nu ook op ordernummer!
 4. Iedere gebruiker kan voortaan ResalePartners in zijn eigen taal gebruiken
 5. Krijg een melding van nieuwe en mislukte taken!
 6. Wijzig snel jouw tariefplannen met een import en export in Excel! 
 7. Voeg QR codes toe aan jouw facturen! 

Nieuwe integraties

Exact Online

Exact is een boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen pakket waarmee je grip hebt op al jouw financiële bedrijfsprocessen via dashboards, rapportages.

Dean One

Dean One is een telecom en internet provider voor de zakelijke markt.

Bekijk de mogelijkheden met de Dean One integratie!

*Onze Dean One integratie is niet nieuw maar verbeterd!

Andere toevoegingen: Yuki en AccountView

9

Yuki

Moderne accountants en ondernemers werken samen met Yuki. Je werkt slimmer, sneller en gemakkelijker. Alles wat je nodig hebt vind je binnen één online platform. Beter boekhouden.

Ontdek de integratiemogelijkheden met Yuki

9

AccountView

Gebruiksvriendelijke en complete standaardsoftware voor het mkb; van kleine zelfstandig ondernemer tot middelgrote organisatie of financieel dienstverlener.

Ontdek de integratiemogelijkheden met AccountView

Nieuwe functionaliteiten

9

Maak eigen velden aan op de klantenkaart!

We hebben een functie gebouwd waarmee je voortaan je eigen velden kunt aanmaken. Dit kan een vrij tekstveld zijn, een lijst met opties, verplicht/niet verplicht, etc. Deze velden verschijnen dan bij het maken of wijzigen van een klant en worden getoond bij “Details” op de klantenkaart. Je kunt dit zelf configureren via de “Instellingen” pagina onder jouw eigen ResalePartners account.

Meer informatie over deze functie is te vinden in de kennisbank

9

Sla belangrijke notities direct bij diensten en contracten op

Net als bij klanten kun je nu ook opmerkingen toevoegen aan diensten en contracten. Notities die zijn aangemaakt zijn direct inzichtelijk op de juiste plek voor jou en je collega’s.

9

Zoekfunctie uitgebreid: Zoek nu ook op ordernummer!

Vind jouw orders aan de hand van unieke bestelnummer (ID). Jij en jouw collega’s vinden zo nog sneller de juiste bestellingen in ResalePartners.

9

Iedere gebruiker kan voortaan ResalePartners in zijn eigen taal gebruiken

Wijzig per gebruiker de taal van ResalePartners naar Engels of Frans. Andere talen zijn ook toe te voegen in overleg. Geef jouw klanten de mogelijkheid om ResalePartners in een eigen taal te gebruiken.

Meer informatie over deze functie is te vinden in de kennisbank

9

Krijg een melding van nieuwe en mislukte taken!

In jouw berichteninbox worden meldingen verstuurd wanneer er openstaande of gefaalde taken zijn. Ontvang een melding als belgegevens (CDR’s) niet gekoppeld kunnen worden aan een bekende klant of telefoonnummer. Ook ontvang je een melding wanneer een van jouw email, post of sms berichten is gefaald. We geven dan meteen een overzicht van gefaalde berichten. Hou de controle over jouw processen.

9

Wijzig snel jouw tariefplannen met een import en export in Excel!

Handmatig jouw tariefplannen aanpassen is een enorm gedoe. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat jij in één keer jouw tariefplannen kan wijzigen. Via een excel export en import kun je tariefplannen snel wijzigen naar jouw voorkeuren.

9

Voeg QR codes toe aan jouw facturen!

Vanaf nu is het ook mogelijk om QR codes aan jouw facturen toe te voegen. Deze kunnen klanten scannen met een eigen bankieren-app. Klanten betalen voortaan sneller doordat de betaling direct ingelezen wordt met het juiste bedrag en referentie.

Meer informatie over deze functie is te vinden in de kennisbank

*Onze kennisbank is alleen inzichtelijk voor bestaande klanten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze contactgegevens onderaan de pagina.