Nieuwsbrief februari | Nieuwe integraties en functies
Geplaatst op: 23 februari 2021
Door: Maaike Schaafsma

Elke maand geven wij een update over onze nieuwe integraties en functies. Deze maand kondigen wij onze integratie met VoipQ aan! Ook hebben we deze maand de inkoopcontrole live gezet voor al onze klanten. Met de ResalePartners inkoopcontrole helpen wij onze klanten aan een eenvoudig, controleerbaar facturatieproces.

In deze editie

Nieuwe integraties

VoipQ

Product Update: Beveiliging
  1. Inkoopcontrole: controleer automatisch jouw inkoopfactuur!
  2. Verbetering beveiliging: We hebben nieuwe rechten toegevoegd
  3. Verbetering zoekfunctie: Bekijk gemakkelijk de hiërarchie van jouw klanten in de portal

Nieuwe integraties

VoipQ

Deze maand kondigen wij onze integratie met VoipQ aan! VoipQ is een zelfstandig telecomoperator, die innovatieve telefoniediensten via een resellerkanaal aan de zakelijke markt leveren.

 

Als VoipQ klant kun je nu snel jouw klanten koppelen. Ook importeer je automatisch belkosten (CDR’s), telefoniediensten en nummers voor een snelle en overzichtelijke facturatie. Met het toevoegen van de inkoopcontrole krijg je nu zelfs inzicht in de afwijkingen tussen jouw inkoopfactuur bij VoipQ en jouw ingevoerde inkoop per klant. Met VoipQ is handwerk eenvoudig te automatiseren.

RT

Nieuwe functies

1. Inkoopcontrole: Controleer automatisch jouw inkoopfactuur!*
Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur als bijlage of als export vanuit je leverancier te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik.

De inkoopcontrole is nu al mogelijk met de volgende leveranciers:

2. Verbetering beveiliging: We hebben nieuwe rechten toegevoegd*
Om jouw gegevens in de portal veilig te beheren, is het mogelijk om gebruikers verschillende rechten en/of bevoegdheden te geven. Om onze portal nog veiliger te maken hebben wij een aantal nieuwe rollen toegevoegd:

  • Superuser admin: Maak en bewerk eigen portalgebruikers voor jouw bedrijf
  • Superuser invoicing: Bij deze groep krijg je alle facturatie functionaliteiten zoals: factuur-runs, exports, etc.
  • Superuser readonly: Voor bijvoorbeeld stagiaires hebben wij een groep met alleen ‘read-only’ mogelijkheden. Deze groep kan dus geen wijzigingen aanbrengen in de portal.

3. Zoekfunctie uitgebreid: Bekijk gemakkelijk de hiërarchie van jouw klanten in de portal
Wanneer je zoekt op een dienst krijg je vanaf heden ook de klant te zien, inclusief het hoofdkantoor (indien van toepassing). Hierdoor vind je alle klantinformatie in één oogopslag.

*Dit artikel is uitgebreid te lezen in onze kennisbank. De ResalePartners kennisbank is alleen toegankelijk voor bestaande klanten.