Eindgebruikerdashboard: Voeg deze widgets toe!
Geplaatst op: 14 september 2021
Door: Maaike Schaafsma

Geef jouw klanten de beste beleving door middel van een duidelijk dashboard met coole widgets

Geef jouw klanten de mogelijkheid om meteen te zien op welke locaties zij diensten afnemen, een overzicht van alle facturen en wie de topverbruikers zijn.

De gebruiker kan zelf de volgorde en grootte van de widgets variëren (door op het groene icoontje met het potloodje te klikken) om invulling te geven aan wat voor hem belangrijk is.

Rechten en bevoegdheden in de ResalePartners Portal

Widget

Informatie

Welkomsbericht
Schrijf een eigen welkomstbericht voor jouw klanten. Hier kun je ook informatie geven over diensten voor een specifieke klant of meldingen doen over storingen. (Dit kan tegenwoordig ook met onze nieuwe nieuwswidget!)
Diensten
Onze dienstenwidget geeft aan waar de diensten van jouw klant zich bevinden. Je krijgt hierbij een kaart te zien.
Nationaal verbruik
Deze widget toont de kaart van Nederland met het verbruik in verschillende kleuren.
Facturen
Hier kan de klant zijn afgelopen facturen bekijken. Hierbij wordt de datum, het factuurnummer, het bedrag en een link naar de .pdf getoond.
Top verbruik
In deze widget zijn de top verbruikers te zien. Deze gebruikers worden vaak aangegeven per naar of per nummer. Hierbij worden ook het verbruik en de kosten getoond.
Gesprekken wereldwijd
Hier kan de klant zien welke gesprekken er wereldwijd zijn gevoerd op de wereldkaart. 
Nieuws
Nieuws berichten worden getoond op het klanten dashboard. Je kan per bericht aangeven of (tot welke datum) het ook als melding bovenaan de portal getoond moet worden. Als een klant dat eenmaal weg geklikt heeft, ziet hij/zij die niet meer, maar nog wel op het eindgebruiker dashboard. Lees meer