ResalePartners

Indexerings & inflatiecorrectie tool

Stel eenvoudig de indexering in, zie direct wat het resultaat is. Sluit bepaalde klanten uit, of klanten die net de eerste facturen hebben gehad. Kies een ander indexeringstarief per productgroep en/of dienst type. Zie ook gemakkelijk de impact van jouw wijzigingen na het indienen van jouw verzoek.

 Indexeren of inflatie: 1,2,3 geregeld! 

Alles makkelijk en overzichtelijk in de Portal.

Eenvoudig je eigen indexering en inflatiecorrectie toepassen

Via ons handige prijsindexeringsformulier kun je eenvoudig jouw indexeringen en inflatiecorrecties aanvragen en meteen de impact zien van de wijzigingen. We geven verschillende opties om parameters aan te geven voor jouw indexering en geven zelfs de mogelijkheid om jouw prijsafrondingen zelf te bepalen.

Bepaal welke klanten wel en niet worden meegenomen in de indexering/verhogingen

Soms wil je bepaalde klanten met vaste prijsafspraken of nieuwe klanten uitsluiten. Deze klanten kun je uitfilteren in het verhogingen door facturatie die gestart is vóór of na een datum uit te sluiten.

Verhoog alles of maak een selectie van leveranciers, productgroepen of diensten

Krijg je verschillende verhogingen van leveranciers? Bepaal per leverancier welke verhoging je door wilt voeren. Zo kan je de ene hoger indexeren dan de ander.

Met de productgroepen en diensten kan je snel instellen dat bijvoorbeeld hardware een andere verhoging krijgt dan glasvezel of sla diensten. Of bepaalde producten uitsluiten

Bekijk direct de impact van jouw indexering op jouw omzet

Na het instellen van de manier waarop je de verhogingen wilt doorvoeren zie je direct wat de impact hiervan is op de maandelijkse en jaarlijkse omzet. Ook kan je snel zien op hoeveel klanten en abonnementen de verhoging/indexering van toepassing is.

Snel tarieven aanpassen in Excel en weer uploaden

Met veel verschillende verhogingen van leveranciers of complexiteit doordat je heel veel productgroepen en afwijkingen hebt kan het makkelijk zijn om even snel een export te maken.

Je kan dan in excel wat zaken wijzigen en meteen weer uploaden, we voeren dan de verhoging direct voor je door op basis van jouw wijzigingen in de Excel.

Favicon

“Indexeren was een verschrikkelijk karwei, indexeren is voortaan leuk, zelfs mijn variabele tarieven indexeer ik nu met een paar klikken

Meest gestelde vragen en statements

Ik wil nieuwe diensten en abonnementen niet meenemen in mijn indexering

Geen probleem! Je kunt in ons formulier gemakkelijk nieuwe diensten uitfilteren. Dit kan ook met abonnementen.

Kan ik meerdere indexeringen toepassen op mijn verschillende producten?

Ja, dit kan. Met onze filters kun je gemakkelijk overlap voorkomen in jouw indexeringsverzoeken. Zo kun je filteren op specifieke leveranciers, product groepen en dienst typen. 

Ik wil kortingen niet meenemen in mijn indexeringsverzoek

Ook dat is helemaal geen probleem! We hebben het door middel van een simpel vinkje heel makkelijk gemaakt om aan te geven of je kortings abonnementregels mee wilt nemen in de indexering of niet.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren