RoutIT

Koppel ResalePartners met RoutIT

Samen met onze partners elke ondernemer succesvoller maken met vernieuwende en hoogwaardige ICT-oplossingen: dat is onze missie.

Uitgelicht:

  • Koppel jouw klanten snel aan RoutIT
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers
  • Automatische inkoopcontrole van diensten
Meer info RoutIT

“RoutIT is opgericht in 2000 en biedt innovatieve diensten op het gebied van internet, cloud, connectiviteit- en communicatie oplossingen. RoutIT onderscheidt zich van andere providers door uitsluitend gebruik te maken van een indirecte marktbenadering met een partnernetwerk.

Met andere woorden: RoutIT ontwikkelt en realiseert samen met u oplossingen voor uw klanten. U maakt hierbij gebruik van de door RoutIT geboden technische faciliteiten, ondersteuning en training. RoutIT zorgt ervoor dat u, als partner van RoutIT, over gedegen kennis beschikt om voor uw klanten de gewenste oplossing te realiseren.

De RoutIT diensten en producten kunnen door u, onder uw eigen naam, aan uw klanten worden aangeboden. Hierdoor kunt u zich op een hoger niveau presenteren en zijn uw klanten verzekerd van lokale support met een minimale responstijd. Kortom; u bent het aanspreekpunt voor de totale ICT. RoutIT voor u, en wij samen voor uw klant!”

– RoutIT

Mogelijkheden RoutIT

Met RoutIT kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Koppel snel aan ResalePartners

 

Koppel jouw klanten snel aan RoutIT

Importeer verkochte inkoopdiensten

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Automatische inkoopcontrole van diensten

Importeer mobiele telefoniediensten en telefoonnummers

0800/0900 kickback afhandeling

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

ResalePartners ordering ondersteuning

Meer informatie over de koppeling met RoutIT

 

Koppel jouw klanten snel aan RoutIT

Met behulp van de ingestelde referenties bij de leveranciers en de referenties in ResalePartners en/of de boekhouding maken we snel een automatische match tussen de verschillende pakketten.

Zo zorgen we ervoor dat je snel een up-to-date registratie hebt en krijg je eenvoudige rapporten op afwijkingen in klanten, diensten of andere gegevens o.b.v. de matching.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van RoutIT. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Automatische inkoopcontrole van diensten

Bij het importeren van de diensten geeft ResalePartners inzicht in de wijzigingen van de inkoop. Je ontvangt een melding van onverwachte wijzigingen in de bedragen zoals een te hoog inkoopbedrag, een verkeerd afgerond bedrag of dubbele inkoopregels die al geïmporteerd zijn.

Ook geven we meldingen wanneer de inkoop lager had moeten zijn door speciale prijsafspraken of wanneer de periode niet klopt, dat wil zeggen, de inkoop start te vroeg of eindigt te laat. Daarnaast geven we aan welke inkoop je niet kan factureren omdat deze niet gekoppeld kan worden of omdat je de gekoppelde klant op inactief hebt gezet.

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw VoIP diensten in ResalePartners. We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren

Importeer verkochte inkoopdiensten

Het is niet meer nodig om diensten dubbel en handmatig aan te maken. De diensten en telefoonnummers van RoutIT worden door ResalePartners uitgelezen en direct gecontroleerd bij het importeren.

Zo zorg je ervoor dat dat alle diensten correct gefactureerd worden. Koppel meerdere inkoop diensten en telefoonnummers eenvoudig aan je eigen pakketten.

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) maar ook de data kosten en sms kosten nationaal en internationaal, op van RoutIT. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan en de juiste (bedrijfs)bundels gekoppeld.

Importeer mobiele telefoniediensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw mobiele diensten in ResalePartners.  We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op.

ResaslePartners ondering ondersteuning

Voortaan hoef je nog maar op 1 plek klanten aan te maken. Door de integratie met RoutIT worden klanten via ResalePartners direct aangemaakt in RoutIT.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers

Laatste nieuws over onze integraties